Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filkor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Ahogyan az erőnek, úgy majdnem minden futballistának is van sötét oldala. Szerencsére legtöbbjük megelégszik maga elé dörmögött káromkodással, elvétve a bíró szidalmazásával és legvégső esetben egy túlságosan keményre sikeredett belépővel. Az ember - különösen a…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..
Filkor 2008.03.12 13:21:10
Kezdjük azzal, hogy a Pool oda-vissza megverte az Intert, ezért továbbjutása nem kérdőjelezhető meg, gratulálnunk kell nekik.

Azonban valóban igen nehéz ezt a párosítást értékelni, mert az Inter a 180 percből 100-at emberhátrányban vívott meg, méghozzá jogtanalanul.

Mátrix sárági közül egy sem volt az, ne is vitassuk, Burdisso elsője jogos volt, a másodiknál szerintem az első meccset és meg a mérkőzés hangulatát nézve is max egy "utolsó figylemeztetés" járt volna, de miután el se találta a kisgyerek lábát, talán még az is szigorú lett volna..

Babelt csupán háromszor kellett volna kiállítani: kezezés, Vieira fejbe rúgása, Maicon lekönyöklése (ja az bocs Benayoun volt)...

Ami a játékot illeti, az Inter tegnap jól játszott, még akkor is ha Burdiosso volt a balbekk, Stankovic meg a fantasista. Megvoltaka lehetőségek (Cruz, Ibra, Cruz, Ibra), a labda nálunk volt, nyomást tudtunk gyakroloni, hátul csak akkor volt gond, ha épp odaaadták nekik a labdát (Torres helyzetéánél, Cambiasso, Maicon egy keresztpassza kuytnak illetve a gól szintén maicon). Mindezt úgy, hogy valóban látszott és tudjuk, hogy a csapat nincs csúcsformában, a Pool ellenben legjobb szériáját futja a szezonban, a fél csapat - cordóba, samuel, materazzi, maxwell, chivu, ibra, cruz, stankovic, vierira, figo - vagy végig sérült az egész szezonban, vagy épp ezekben a kritikus hetekben dől ki, és kell őket összedrótozni. egyszóval ez egyenlő feltéételek mellett és némi szerencsével meg lehetett volna, nem sikerült

habár nem volt bajom Mancinivel, mert hozta a címeket, játék is volt, meg végre egy edző mellett kitarottak 4 évig, nem bánom, lehet, h most váltani kell, és akkor jöjjön Mourinho, az érdekes választás lenne
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..
Nou San Trafford A Ti csapatotok 2008.01.10 13:12:00
Pedig milyen remek ötletnek tűnt elsőre, hogy megszavaztatjuk veletek az év csapatát, csak aztán úgy alakult, hogy pont _benito került az orálisan előidézett coitus rossz felére, így az én szemem folyhatott ki, mire végigstriguláztam az összes szavazatot. Amit eddig is tudtunk,…..
Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy…..
Nou San Trafford Pippo mio! 2007.12.22 12:05:00
Már régen érett, hogy megindítsunk egy futball-kommentátorokkal foglalkozó threadet, sőt, bede kolléga annak idején már foglalkozott a témával, természetesen az obligát holland videó kapcsán, amikor Bergkamp továbblövi őket az argentinok ellen (ide még annyit, hogy IMHO Dennis…..
A napokban a hozzászólások között bukkantunk Redondo nevére és a feltörő élmények hatására elhatároztuk, hogy írunk róla egy postot. Az NST olvasói nyilván mindannyian tisztában vannak vele, ki volt és mit tudott Fernando Redondo, így inkább gondolatainkat, érzéseinket…..
Melyik NST-olvasónak ne párásodna be a tekintete, ha a világ sportsajtójának legtöbb címbéli hárompont-felkiáltójel-kombóját felmutató, Gyárfás Tamás-féle Sport pluszról hall...? Mármint remélem, hogy a sportújságírói mezőny leghülyébb (lásd fent), és leghíresebb…..
Jelen sorok írója viszonylag ritkán kápráztatja el környezetét parádés matematikai tudásával, minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy behűtött söcivel és rágcsával felszerelkezve leült megnézni a Copa América első meccsét – hétfő éjfélkor. Aztán kedd éjfélkor…..
Nou San Trafford Három lista 2007.06.22 03:08:00
A Wikipedián összegyűjtött elképesztő mennyiségű tudáshalmaz az egyszeri focibuzi számára is rendkívül hasznos. Adatsorait, rég elfeledett játékosokról szóló, kimerítően részletes életrajzait heteken át lehetne olvasgatni, valamint remek eszköze a tipikus kocsmai viták…..