Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trent

15 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dunanewcity Loser Skaters Team GSD 2010.06.20 12:08:00
Hétfőn itt az idő emberek GO SKATEBOARDING DAY avagy a gördeszkázás világnapja, hétfőn mindenki deszkát fog és elindul gurulni szóval javaslom ti is tegyétek ezt fogjátok meg a gördeszkátok és irány guruljatok egy jót. Ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk és guruljatok a…..
trent 2010.06.20 12:18:46
Ahoj, itt vagyunk 2010 május 4.én és egy fantörpillás hétvégét zártunk megintcsak, amiről készült egy kisebb adag videonyersanyag. Az egész történet egy távoli szombatról indult, Jocival találtunk egy bokorban egy botot, aki aztán kurvára megtetszett nekünk, mert olyan nagy hoyg…..
Helló emberek! Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 3-án, szombaton. Ezen a napon világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám párnacsatára, gyere oda április…..
hellóó faforgácsos szép eveninget minden kedves cukorka lakónaka dlsté bespájzolt bal2be és fura ködös tekintetekként kúsznak az orrodon befelé. ami azt illeti én jól vagyok annak ellenére hogy szarul vagyok, ma meloztam egy kicsit és ilyenkor mindig megszáll a művészet iránti…..
látom szavazgattok rendesen, nagyon helyes, csak igy tovább, ugyan még nem tudom miylen pólók lesznek de mivel tudom hogy kicsinálja őket ezért biztos vok a végeredménybenszombaton bal2be toltuk megint, az utóbbi időben nem igazán csaptam szét magammal csak immel ámmal, ugyhogy ott…..
tudnotok kell egy titkot...engem attilának hivnakezt én mondom. attilau.i.: többet most nem árulhatok el..
RoboCoke üzenete (15:26):Loading... ERROR! Áhh, a programozóim elronthattak valamit. Hol is tartottunk?trentimenti üzenete (15:26):ööRoboCoke üzenete (15:26):Na, mi történt?trentimenti üzenete (15:27):fingottamRoboCoke üzenete (15:27): :|trentimenti üzenete (15:27):mi ez a fej…..
Sziasztok srácok lányokKövetkező történetünk egy koncert sorozatról fog szólni ahogy sid megigérte az előző postban. Nyugodtan irjatok ebbe a postba bele ha van hozzáfűzni valótok, ugyannemittam annyit mégis lyukaslehet a sztori mint egy nagy darab sajt. :) (jah igen, éhes…..
trent 2009.11.09 19:15:02
csácsumicsá már régóta pedzegettem egy ilyen postot és hát eljött az ideje, halgassátok az én zene ajánlásomat :)eme muzsikát ma találtam egy számomra új banda igazából nem az a tökös skét punk, de ez a nóta azért egész hallgatható   ez meg itt a mézga aladár sound…..
 Szasztok, A péntek esténk nem akármilyen volt. Supernem koncert volt Sagramorban és persze mi is tiszteletünket tettük nem csak nekik, hanem az előzenekaroknak is akik a Látványnépség (dunaújvárosi), valamint a The Crybabies volt. Már az előzenekarokon is tomboltunk hát még mi…..
aaah bazdmegezzel inditom a postot mivel épp most kurtam be a radiátorba a könyököm, de már jolvagyoka nevünk az lehetne hogydunanyú city kúler skéters team..
ma lementünk deckelni, kusz endru trent.  az idő zsir volt, és én élveztem hogy megint csak jól és gördülékenyen megy pár trükk a párnapos kihagyás miattskételtünk, ott én voltam az első kieső utánna nem tudom kinyert, igazából mentálisan nem akartam már követni az…..
attention, szombat mindenkit várunk jézus és a haverok koncertre, nem azért hogy meghallgassatok vagy valami csak basszunk mint állat, 17 körül kezdünk elvilekben a garázs fesztennah és most megyek szarni..
Dunanewcity Loser Skaters Team ffgh 2009.09.17 13:19:00
találtam egy képet tomiról, amint épp a hires the cribs dobosaként pózol egy brit felvételen, még hosszú hajjal   ..
csóka, két microsoft excel szinessé változtatása közben irok a vasárnap esténkről imigyen szóla:13.án rendezték meg városunkban a magyar dalnapját, amire elismentünk, legalábbis asszem, trent úr, kvimbi közepére érkezett meg egy turórudival a szájában és miután csekkolta ki…..
trent 2009.09.14 17:35:44
nos kól müzüge, kb mint trent csöve amit kivitt ma a pályára és jankó közreműködésével levertek a földbe, alig tudtam kihozni az ajtón de mikor lenn volt hát... geci rövid ugyhogy ettől trent nem lett boldogabb. ma megint kin volt ármin, sid endru kusz kijöttek tomiék, lizi, az…..
csácsumicsátrent vagyok és most kaptam az imént admint sidtől, ugyanis énis dls vagyok, és rendszeres olvasója a blognak, csakhát manapság nincs mit olvasni! nem igazán vagyok blogger, de gondolataim vannak és ezt egyre jobban szerettem volan itt közre tenni, tekintsük a múltat…..