Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyrzrd

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Agrár habparti 2011.02.25 23:02:43
dyrzrd 2011.02.27 00:18:38
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
Ez a pancsoló süni a videó második felében lebeg a hátán, valahol itt van vége a cukiságnak, és ez a süni a határőr. ..
Bizonyos nézetek szerint a hangos buliknak a pusztában a helyük, de semmiképpen nem a belvárosban, ahol a pihenéshez való jog a dolgozó polgárok sajátja. Annyi bizonyos, hogy az első illegál partik szervezőit nem a budapesti kerületek csendrendeletei motiválták, hogy rendezvényeiket…..
A Londonban készül bringás okító film szerint egy kisebb bringaparkolóban szerzett tapasztalatok szerint a lelakatolt kerékpárok 30-40 százaléka 15 másodperc alatt lenne ellopható. A brit kerékpáros szervezetek azért kezdtek biztonságnövelő kampányba, mert az utóbbi egy évben…..
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Manzárd Café Zöld Cola-Cola 2010.03.23 12:48:00
Ízlések és pofonok…a magam részéről mindig jobban preferáltam a Coca-Cola-t, mint egyéb változatait. Nem csak az íze miatt, hanem magával ragadó reklámjai, kezdeményezései és remélhetőleg a jövőbeli társadalmi felelősségvállalása miatt is, amennyiben megvalósítják Andrew Kim ötletét, a 100%-ban…..
A Kassza léte mindenképp örvendetes, amióta megszűnt a Szempont és jóval korábban az A la Carte, a köztévének nem volt klasszikus közéleti műsora (ha hírműsorokat és a hírháttérműsorokat nem számoljuk). És tegyük hozzá gyorsan, annak is nagyon örülök, hogy ezt a műsort…..
Jövő héten érkezik a mozikba Tim Burton következő alkotása, az Alice Csodaországban, ebből láthattok most már jelenetet. Alice visszatér Csodaországba, ahol találkozik régi ismerőseivel, majd szembeszáll a gonosz és zsarnoki Vörös Királynővel.Mia Wasikowska játssza a…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
Oké, tényleg igazán, igazán viszonyulhatnánk pozitívabban a világhoz, és dicsőíthetnénk a jót ahelyett, hogy csak a szart halásszuk. Részemről egy darabig ez az utolsó, Portorozsban mindenért, de mindenért lelkesedni fogok. A Microsoft hat perces (!!!) Windows 7…..