Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihaszna28

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásválasztás szempontjaiAkár megvételre, akár bérlésre keresel lakást magadnak, családodnak az első lépést a megfelelő ingatlan felkutatása fogja jelenteni.Élethelyzetünkből, jelenlegi és következő életszakaszainkból adódóan valamint pénzügyi lehetőségeinktől…..
mihaszna28 2009.09.12 17:31:21
@PénzElek: Tudsz-e egy jó ingatlanközvetítőt, aki el is tudja adni magas áron és rövid időn belül az ingatlant??
mihaszna28 2009.09.19 08:45:48
@C s ö r ö g e: Van egy minimum összeg, ha azon felül eladod akkor risztelünk. ha komolyan gondolod, írj priviben
Pénzügyeidet elsősorban élethelyzetednek megfelelően alakítsd! A gyermekkort követően - pénzünk kezelése témájában - alapvetően négy életszakaszt különböztethetünk meg, és bár gyakran összemosódnak, mégis azért fontos ezek elkülönítése, mert az életszakaszok…..
mihaszna28 2009.09.07 15:28:56
@Hadasa#27: Fatert pár éve behülyítette valamilyen pénzügyi tanácsadó, hogy önkondoskodás, meg hogy milyen jól fog járni nyugdíjas korára. Most csak azt hallom otthon, hogy átverték és úszott a pénze, nyög otthon. Nekem nincs ilyen gondom, hónapról hónapra élek és vidáman teszem :-)
Hol jó lakni? Hogy jó lakni?A középiskola befejezése után a főiskolai, egyetemi tanulmányok vagy egy új munkahely messze sodorhat a szülői otthontól és egyben közelebb léphetsz az önálló élet felé. Ha jelenlegi lakóhelyedtől távol folytatod életedet, központi kérdéssé…..