Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__balázs__

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete megírt és nagy port kavart posztunkat melyben a túlértékelt filmekről indítottunk vitát - négy konkrét filmet véve górcső alá (Mad Mad 4., La La Land, Rendes fickók, Dunkirk) - még aznap nagy elánnal kommentálta egy bizonyos Kovács Gellért mégpedig Facebook oldalán. Sajnos szégyen-nem…..
__balázs__ 2017.08.01 17:49:15
@Simao Sabrosa: nincs ezzel semmi gond. de te nem is írsz egy vagdalkozó, hisztis cikket minderről. egy országos rádión volt Gellértnek napi rovata, éveken át, amihez hasonló magas színvonalú filmes rádióműsort nem igen hallottam még. ezt nyilván nem dobja ki a google, de attól még egy igen fontos állomás abban az általatok lenézett karrierben. és tudjátok mit, szerintem tényleg ász a csávó! ;-) a szakmai felkészültségéhez kétség sem fér. továbbá ennek a bizonyos rádiónak az elérése agyonveri ezt a blogot, szóval kvázi "lesenkizni" őt minimum megmosolyogtató. és én itt végeztem is ezzel az egésszel (igazából most írtam kommentet életemben először, mert ezt a nyilatkozatháborút kissé tényleg méltatlannak éreztem)
__balázs__ 2017.08.01 20:27:44
@Animus et spe: még a hallgatható Petőfi volt az, emlékeim szerint 2012-13 magasságában. kritikáit meghallgathatod az Érd FM-en vagy a rádió archív oldalán most is. Filmszerész nicknéven emlegették, emlegetik.
Rendhagyó módon ezúttal egy videóklip-premierrel jelentkezünk itt a blogon, ugyanis a milyenferi. zenekar Betűtészta című alkotása mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. A 3 éve működő budapesti csapat azzal a nem mindennapi ötlettel keresett meg minket, hogy új számukat…..
__balázs__ 2014.12.11 21:24:24
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
Elkészítette új videoklipjét a Leander Rising a Félőlény című számhoz. A kisfilmben az együttes egy földalatti gépházban zúzza a gitárokat, a végeredmény pedig a Filmservice munkája Novák Erik rendezésében a hat Márka Művek gondozásában, a Suzuki…..
__balázs__ 2013.07.25 17:00:54
Két nagyon izgalmas képet találtunk a cncrd.tumblr.com-on. Csak nem a SuperTV2 logóját? ..
Kevés olyan, igazi gyökér van a rockvilágban, mint az ötvenedik életévét nemrég betöltő Axl Rose. Az egykori indianai parasztlegény hosszú, keserves szopásokkal teli, rögös utat tett meg azért, hogy feljusson a csúcsra, ahol aztán eltöltött pár, mániákus egoizmusával a…..
__balázs__ 2012.04.12 16:14:51
@KvPt: Axl nem csak nem lesz ott, hanem azt kérte, hogy ne is iktassák be. ez az igazi parasztság. Izzy ilyet (tudtommal) nem mondott.

amúgy tényleg fröcsögő ez az írás, de attól még igaz.
Folytatódik a Lángoló Karácsony, ünnepi nyereményjáték-sorozatunk, amiben most a képen látható Core One Skull gitárkábelt lehet megnyerni az egyedi mintás, külföldről importált, minőségi hangszer-kiegészítőkkel foglalkozó RockYourself Webshop termékei közül. Aki úgy…..
__balázs__ 2011.12.18 15:54:10
A PussyMagnet, az őszinte rock zenekara 2010. december 30-án , reggel 7:00-tól féldisznó ölésen feldolgozáson vett részt egy Budapesthez közeli településen, Maglódon. Házigazdánk az a Kesza volt, aki rendszeresen az első sorban tűnik fel a koncertjeinken.  A hangulatos…..
__balázs__ 2011.01.02 14:48:20
Este odavágunk!!! Gyertek, 7 órától várunk benneteket a ojjektumban! Mindenkinek jó alapozást :) Mágnesek..
__balázs__ 2010.11.03 17:36:20
Az első, amit soha nem felejt el az ember! Majdnem egy éve történt! Akkor még minden új volt nekünk, emlékszem ahogy tátott szájjal mentünk fel a színpadra a délutáni beállást megelőzően, és nem hittük el hogy ez megtörténik! Amikor megszólaltak a gitárok, és zengett a…..
  MicsodaÖccs.mp3 (letöltés) ..
__balázs__ 2010.10.10 22:34:38
Elképzeléseim szerint a normál zenekari fejlődés valahogy így néz ki: megalakulás -> próbák -> koncert -> saját dal -> koncert -> saját dalok -> videoklip -> album Természetesen a folyamat bármelyik pontján tagcserékkel, balhékkal, és a felbomlás…..
A napokban a banda egyötöde ismét tanulmányi kiránduláson volt. Illetve ha az eddigi koncertlátogatásaink kirándulások voltak, akkor ezt hívhatjuk nyugodtan turnénak, ugyanis kilométerben, élményben és elfogyasztott sörök tekintetében mindent vert. A turné szervezése már…..
2 héttel a metál királyainak koncertje után a PM 2/5 része képviseltette magát a glam-rock isteneinek rock cirkuszán. Kis csapatunk - csak úgy mint két héttel ezelőtt - a közeli Gusztáv sörözőben nyitott (sör+tüske kombináció), hogy aztán jó kedvűen és izgatottan…..
Harmadszor tesszük tiszteletünket a Fonogram díjátadón. A téma természetesen a celebek (Korda György, Balázs Klári, The Kolin, Lola, Tóth Gabi, Bársony Bálint, Zimány Linda, The Idoru, No Thanx, SP, Abaházi Csaba, MobilmániaJani, Pándi Balázs, Ben, Paksi Endre hasonmás) és a…..
Eltelt egy nap, nagyjából összekapartuk magunkat. Amíg gyűjtögetjük az emlékfoszlányokat, fényképeket, videófelvételeket - amiket természetesen majd szép sorban megosztunk veletek itt a blogon - szeretnék köszönetet mondani!Köszönjük:a szervezésben részt vevőknek a…..
"Eszem f@szom megáll!" - mondaná Ford Fero ha ezt látná. Azt történt ugyanis, hogy menedzserünk zsenialítását bizonyítva - és PR szempontból a legjobb pillanatban - énekesünk a debüt előtt egy héttel a zindexen vigyorog, és mond nagyon viccesseket! És nem is akármilyen…..
Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg. Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az…..
Igen, igen, megvolt a várva várt második próba is. Gyakorolgattunk újabb két dalt, ismételtük a korábbiakat, bénáztunk egy csomót, és kicsit túlbecsültük a kitartásunkat (a 3 órás próba embertpróbáló), és volt két vendégünk is (akik a Na milyen volt? kérdésre csak…..
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. A győztes számot természetesen valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül ingyesenen tekinthetik meg első koncertünket -…..