Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gameHUNter

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Géza egy küzdősportokért és másolt kazettás akciófilmekért rajongó tinédzserből lett a Trónok harca SAG-díjas kaszkadőre és a Martin-regények nagy fanatikusa. Hogy a rajongók nyelvén mondjuk, ő volt a Ned Starkot lábon szúró Lannister-katona és a dothraki, akit…..
gameHUNter 2012.02.28 06:33:13
@vargatom: Azóta már Si-Heng :)
A like-okat összeszámoltam! Innentől kezdve lezártnak tekinthető verseny ezen része! Mivel sokan, szinte mindenki kérte, hogy ne a like-ok döntsenek, ezért a legtöbb három likeot kapó és az általam választott videó versenyez a barátaimmal,de hogy addig is legyen min izgulni lássuk…..
Sziasztok! Lehet sokan már kíváncsian vártátok, hogy hogyan is lehet nyerni és mit. :) Na hát akkor elmondom. Nem szeretném ha türelmetlenkednétek. De komolyan. Mert biztosan izgultok már és tülkön ülve várjátok, hogy hogyan és mit , szóval....XD Na jó nem húzom az idegeiteket.…..
gameHUNter 2011.03.19 16:15:32
www.youtube.com/watch?v=MZSHfwPYn_A
Ezt készítettem a versenyre. Az alatta szóló szám pedig Taio Cruz - Dynamite című dalnak egy minecraftos feldolgozása/paródiája.

13 éves vagyok, szeretném megnyerni a versenyt. (Eddig full sablonos :D) Sokat jelentene, ha én nyerném az eredeti minecraftot, de legalább annyi dicsőség a nyerés, mint az, hogy Covery videói elején lehet az én művem. Sok sikert mindenkinek!
Shokka blogja Blog restart 2010.10.06 16:52:00
Valahogy sikerült rendbe hozni a blogot. Ide mindennel kapcsolatban fogok írni ami úgy történik és érdemes beszámolni róla esetleg mást is érdekelhet. Először is ez az első érdemleges post. :D Tehát csak ennyi.Akkor pár dolog, amit úgy érdemes nézegetni.Stickman WarfareEgy magyar…..
 Stukker csinált még pár hete egy interjút Banánnal a BSC-vel kapcsolatban, olvassátok: - Stukker: Szia, Banán! Bemutatkoznál az olvasóknak pár szóval?- Banán: Szia! Persze. Nézzük csak, Farkas Zoltánnak hívnak immáron mint egy 15 éve. Tolnán lakom, és egy 2-3 éve…..
gameHUNter 2010.07.25 16:41:52
Meghsszabbítottuk a versenyt 1 héttel, tekintve hogy kevesen szavaztak. Így még lehetőség nyílik A hónap végéig, 06. 30. -áig szavazni a bannerekre. Ez után nem sokkal lesz az eredményhírdetés. A bannerek, amikre lehet szavazni: imagerz.com/QEMSX0tvAwJXXl1KEgVT - KisRévaY…..
gameHUNter 2010.06.22 16:35:25
A sorozat mai részében egy új lehetőséggel, egy szöveges fájl módosításával fogunk megismerkedni. Ebben a fájlban tárolódik egy épület helye, mérete, és még sok más. Ez a fájl a data mappában van, mint ahol a legtöbb fájl, ojjektumok.ini néven. Egy szöveges fájl,…..
Sziasztok! A mostani számban a modellezést egy kicsit más szemszögből fogjuk megközelíteni. Ezúttal a vázlatok, tervek fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Eldöntöm, hogy készítek valamit. Valami maradandót. Egy házat. Nem, inkább egy egész várost! Szeretném, ha ez a…..
 Majdnem két hete már annak, hogy elindítottam ezt a felmérést, azóta már elég sokan választ adtak. Lássuk az eredményeket! Összesen 126-an válaszoltak a klánokkal kapcsolatos kérdésekre. A válaszadók 79%-ának van klánja. Közülük 45% használja a klánja fórumát (20% a…..
gameHUNter 2010.05.06 06:21:45
Úgy gondoltam kéne a múltkori közvélemény kutatás után egy másikat is csinálni, de most a klánokról. Összeállítottam egy kérdőívet, amit itt tudtok kitölteni. Próbáljatok meg őszintén válaszolni, ha nem ismertek eléggé egy klánt, hagyjátok üresen inkább...
 Szépen lassan készülget a SOT. [Mi ez?] Bár ezt ti még nem látjátok/hatjátok a fórumtopikjában, hiszen egyelőre még igencsak zártan teszteljük, ötletelünk hozzá.  Röviden arról, hogy mi is ez:Alapvetően leginkább a Google Maps-hez [Mi ez?] hasonlítható, tehát egy…..
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..
gameHUNter 2010.04.17 18:59:23
imagerz.com/QFdCDl1SBQI
Éppen lelövök egy gyanútlan áldozatot.
Stickman Warfare Blog Hamarosan... 2010.04.16 14:46:00
 A blog hamarosan elindul, már nincs sok hátra. Az egyedi design már megvan, de ma még azért fogok rajta egy kicsit módosítani.Már elkészült pár cikk a következő magazinba, azokat már csak itt fogjuk megjelentetni. Remélem számíthatok a cikkek szerzőire, mint állandó…..
gameHUNter 2010.04.17 16:24:48