Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merit

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Jöjjön ma egy abszolút különleges nyakbavaló. Nincs is másra szükség, mint egy szép, fém "kiegészítőre" (aki tudja a pontos nevét a képen látható alkatrésznek, elmondhatja ;) és egy klassz kendőre. Az előbbit, lehetőleg valami szép színben egy barkácsáruházból,…..
ANNENN Komódvizit 2011.06.13 12:00:00
Régóta vágyom egy átlátható, rendszerezhető komódra, na jó, valójában egy nagy gardróbra vágyom... (ahol minden holmimat átlátom). Az alábbi komódot azonban biztosan nem nyomnám be a gardróbba, inkább egy központi helyet választanék neki a nappaliban. Imádom ezt a darabot is!…..
Pörköltszaft?  Forrás: Indavideó..
"Mikey most már 11 hetes, előző hét pénteken hoztuk el a kis manót Nagykátáról. Hazafelé az úton egy hangja nem volt. Na de otthon be nem áll szája; mindenről meg van a véleménye :) Eszik, alszik, játszik mint egy igazi kisgyerek....bár a tükör nagy fej törtést…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
"Brit-rövidszőrű, az a klasszikus "whiskas" cica, 7hetesen került hozzám. Tigris lettt a neve mert a 2 éves kis fiam amikor meglátta, így hívta rögtön a csíkok miatt" - írta Hancu kolléga haverja, amikor a fotók láttán az alábbi egyedről érdeklődtünk.  ..
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
A következő írás az első fejezete annak a két részből álló sorozatnak, amely az osztrák-magyar haditengerészet két legfontosabb kínai bevetését, azaz a boxerlázadás leverésében való részvételt és az első világháború alatt Csingtao (Qingdao) védelmét ismerteti magyar…..
เขากล่าวว่าพร้อมรับผิดชอบหากบ้านเมืองเสียหาย แต่มีความพยายามที่จะสร้างความเข้าใจผิด…..