Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hans Olo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családias lakóparki környezetben kezdünk, ahol egy kigyúrtkopaszokból álló különítmény belemegy a kocsijával egy éppen parkoló nyúlbéla kocsijába. Nyúlbéla lesz olyan bátor, és jogosan hibáztatja Izom Tiborékat, akik erre nyilvános arcplasztikát eszközölnének a srácon.…..
Hans Olo 2009.12.26 23:12:47
@Llew: Persze, kijárt neki, nem is ezzel van a baj. Csak ha már kell csinálni ebből is egy részt, akkor lehetett volna jobb is szerintem. Sajna ez is egy olyan tipikus töltelékrész, még akkor is, ha van jelentősége a későbbiek szempontjából. De legalább a hv jól lett megírva belőle, grat, the black ball!
Llew kollegának köszönhetően megvan a listája azoknak a hogyvoltoknak, melyeket elkezdett, aztán abbahagyott a kollektíva, így ezeket ismét bedobjuk a Nagy Közös Kalapba, tessék válogatni közülük, küldeni egy-egy próbaírást, és meglátjuk mi sül ki a dologból.Tehát amikre…..
Hans Olo 2009.12.23 17:56:50
Hans Olo 2009.12.23 18:05:08
@Kahles: Kösz :D
Repkedünk az ugróval, Sheppard lyukakat tüsszent a műszerfalba, de ezt ő csak megfázásnak könyveli el, aztán egy termetes adag cucc landol a tenyerében. Teyla néz ki a fejéből, Ronon ki akarja nyírni az anyósülést, McKay meg felfedi előttünk, hogy épülőben van egy…..
Jack, miközben arra vár, hogy a dolgok csak úgy felbukkanjanak a fronjában (fej), a korábban elkezdett rejtvényt igyekszik befejezni, míg Daniel valami könyv tanulmányozására szeretné rávenni. Aztán a rejtvény feletti vitában kiderül, hogy talán már meg is van a megoldás, mert…..
hogyvolt Csillagkapu 7x13 - Grace 2009.10.31 14:00:00
Mivel jelenleg szintre próbálom hozni magamat az elhanyagolt dolgaimmal, a mostani hogyvolt egy vendégíró, Hans Olo billentyűzetéből született. Nyitóképként a Prométheuszt látjuk, amint a Tagreáról hazafelé igyekezve suhan a hipertérben. Odabent Carter és Hogyishívják ezredes, a…..
Üdvözlöm! Dr. Bib Fortuna vagyok, és ez a BANTHA Kezdeményzés 77-es állomásának tájékoztatója, ismertebb nevén Jabba palotájáé. Ön a BANTHA Kezdeményezés titkos iratait olvassa. Ezen adatok teljesen titkosak, valamint igen szűkös költségvetés alapján lettek finanszírozva,…..
Hans Olo 2009.09.04 10:58:02