Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonnie parker

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, újabb üzletek csatlakoztak a szezonvégi leárazásokhoz, amelyekről már itt is beszéltem.Következzen egy újabb körkép a frissen leárazó üzletekrőlUPDATE: a Promod is elkezdte a leárazást, náluk 30-50% kedvezmények vannak, etno tílusú cuccokat, bizsukat, alap pólókat,…..
bonnie parker 2009.06.24 09:19:41
fogrend Expressz fogszabályozás 2009.02.12 11:04:00
Ilyen is van: kisebb esztétikai fog eltérések esetén pár hét alatt csodafogsort varázsolnak az Instant Orthodoncia segítségével. Fogcsiszolással, kipótlásokkal, kerámiahéjakkal, fehérítéssel. Illetve, ahogy a Topmodell leszek c. műsorban nemrég mutatták, foghúzással és…..
bonnie parker 2009.04.09 22:14:51
@J-Lo:
Ha a "minimális preparáció" alatt a fogak felszínének elcsiszolását értik, akkor egészséges fogakat biztos nem áldoznék be. Csak akkor, ha a fogzománccal lenne valami esztétikai probléma. Meg, gondolom ezek inkább kisebb korrekciókra alkalmasak, akiknek állkapocs izületi problémái vannak, vagy arra kilátás, azoknak a ragasztott készülékek jelentenek megoldást. Amúgy tetszik a blogod, sajnálom, hogy fszabályzás előtt én nem voltam ennyire alapos és körültekintő ,mint Te. :)
Hosszú vajúdás után, de csak sikerült megújítani a www.onlinemarketing.hu oldalt. Régi adósságom ez, de ugye a cipész cipője, a tanácsadó weboldala a lukas...Az új oldal végre nemcsak egy statikus html, mint a korábbi volt, hanem a minimális elvárásoknak megfelelően dinamikus,…..
tadaaam 2007.09.25 08:57:05
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..