Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P_H

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb felmondott hűségszerződés a Pannonnál, amit a szolgáltató 20+50 ezer forintos kötbérrel jutalmazott. Hirtelen a Homár sem találta a hivatkozott ÁSZF-pontot, ha valaki segítene, biztos megnyugodna tőle naiv ügyfél: Itt is a Pannon szoptat. A minap olvastam a homáron a…..
Az epiteszforum.hu-n megjelent egy meghívó, melynek a következő sora ütött szöget a fejembe: “Kérik, hogy - a protokoll szabályait betartva - időben érkezzen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt kérik a vendégeket, hogy a rendezvényre tömegközlekedéssel, vagy taxival…..
P_H 2009.09.22 11:40:18
Kedves Gunther Zsolt,

Valóban fontos a helyszínválasztás, de nemcsak a belvárosban lehet fenntartható épületeket, illetve irodaházat építeni, nem kell minden munkahelynek Budapesten lenni. Nem gondoljuk fenntartható modellnek, ha a város közepére irodaházat építenek, az agglomerációt pedig alvóvárosnak használják.

A dolgozók munkába járásához rendszeres buszjáratot üzemeltetünk. Ahogy az egyik kommentelő jelezte, az irodaház helyi és helyközi közlekedéssel több módon is elérhető, és fel vagyunk készülve a biciklivel érkezőkre is. Mivel ma sok vendéget várunk, felhívtuk a figyelmet a parkolóhelyek korlátozott voltára és a tömegközlekedésre. A rendezvényre való kijutáshoz is biztosítunk buszokat.

A fenntarthatóság a Pannonnál a vállalati stratégia része. Honlapunkon részletesen beszámolunk arról, hogy mit teszünk (
www.kozelakornyezethez.hu). Szerintünk semmi kivetnivaló nincs abban, ha úgy csökkentjük az energiafelhasználásunkat, hogy közben a költségeink is csökkennek. A hőszivattyú egyébként 8-10 év alatt térül meg. A Pannon tízéves távlatban gondolkodik, és a hosszú távú eredmény érdekében lemondunk a rövid távú előnyökről.

A telefoncsere elsősorban a készülékgyártóknak jelent bevételt. Mi csere esetén az ügyfeleket a készülékek visszahozására ösztönözzük (akár úgy, hogy visszavásároljuk a régi készüléket), melyeket újrahasznosítunk. A mobiltelefon egyébként kifejezetten környezetkímélő kommunikációs mód. A készülék 95%-ban újrahasznosítható. Egy mobiltelefon éves energiafogyasztása (a telefon és a hálózat fogyasztását is beleértve) egy órás autózásnak felel meg. A mobiltechnológia már most is rendkívül sok üzemanyag és energia felesleges fogyasztásától mentesít.

Úgy gondoljuk, hogy minden egyes kis lépésnek van hatása, még akkor is, ha nem tudunk egy szempillantás alatt 100%-ig fenntartható cég lenni. Szeretettel várjuk a rendezvényen, ahol szívesen bemutatjuk az összes elért eredményt és a Pannon aktuális környezetvédelmi aktivitását.