Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arrogans

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
Ha nem számítjuk ide bizonyos személyek monogramosítását, az utóbbi időben egyetlen jó dolog kapcsolódott össze a BKV nevével. Ez pedig a karácsonyi villamos, amely Mikulástól vízkeresztig közlekedett esténként a pesti Duna-parton a 2-es illetve a 2A vonalán. Több ismerősöm is…..
arrogans 2010.01.09 12:40:05
@immortalis: nem,a vízművek. . .
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
arrogans 2009.12.09 05:47:26
@Der Beste: ezt nem gondolom,sőt valószínűleg polgárháború törne ki ilyen esetben.De tragikus,hogy mennyire nem igénylik az "emberek" a változatosságot . . .
Reckl Amál blogja Rokonok közt 2009.09.27 14:24:00
Jó lenne, ha egy jogász elmagyarázná, miért volt fontos az új Családjogi törvényben (amely mint önálló jogszabály megszűnik, és a Ptk. részévé válik) az a kitétel, hogy nagybácsi - unokahúg, ill. nagynéni - unokaöccs is házasodhassék.Mert azt értem, hogy a házasulást…..
Már a tavalyi melegfelvonulás után írtam, hogy minden résztvevő kordonon innen, és kordonon túl hülye volt. Sajnálattal látom, hogy semmi sem változott.A melegfelvonulás a világ normálisabb tájain nem más, mint egy ok az utcai bulizásra. Nálunk pár fontoskodó, a melegséget…..
Kérem a heti BB-díjasok listáját, akár több jelölt is lehet a befutó, mert már lassan 2 hete nem hirdettünk győztest!Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek…..
Előzmények: Meghalunk nélküled A belinkelt bejegyzésben már volt szó az egyház dosszié-rendberakó projektjéről, amit CF-projektnek (CF = Central Files = központi nyilvántartó) neveznek. Az a lényege, hogy Hubbard ugye azt írta, hogy papíron, dossziékban kell tárolni az…..
közélet Harcosoknak klubja 2009.09.14 22:15:51
Vannak lényeges mondatok a filmben. . .20-adszorra is fedezek fel mindenféle dolgokat."Depriorizáljam a folyamatban lévő projekteket az ismételt priorizálásig?" nem tudom kell-e ehhez kommentár.Ez a mondat így önmagában is egy kortünet. . .talán épp hosszú ó-val. . .A cím…..
közélet Szabadság(?) 2009.09.05 12:56:45
Dél körül járunk,még fogalmam sincs,mi fog történni a melegvonuláson.De néhány tapasztalat Írásra bírt. . . Ford Farlain-nel szólva,a leg belebb belvárosban lakom,nem régóta,de ha tudom mivel jár ez,máshol bérlek lakást.Most,fél egykor,úgy néz ki a József nádor tér mint…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
arrogans 2009.09.04 01:16:53
hehe) ez egy jókis örök téma,el lehet rajta csámcsogni minden nyár végén,olyan mint a beiskolázás költségei. . .Amúgy két dolgot tudok mondani az autózás itteni viszonyaira,bár azt hiszem mindenkinek van hasonló sztorija. Az egyik nagyon rövid: egyszer egy fővárosból kivezető főúton haladt előttem egy kék fabia,az egyik körforgalomnál simán nekiállt indexelni BALRA!!! természetesen ahol kiment,ott nem jelzett semmivel . .na az ilyet gyorsan megelőzöm,nem érdekel mitől ilyen droid,nem akarok balesetbe keveredni miatta. A másik az klasszikus kamionos történet az új nulláson.Ketten mentünk egész napi meló után vissza a műhelybe,vagon r-el.tépek a belsőben,a szélsőben két kamion egymás mögött.Mikor majdnem melléjük érek,a hátsó kivág elém,de úgy,hogy majdnem orra álltunk azzal a szerencsétlen telefonfülkével a fékezéstől . .ezután következett a szokásos 3 percig tartó előzés,65-tel.Kollégámmal ugyan jót káromkodtunk,meg röhögtünk a büdös paraszton,de nekem azért átvillant az agyamon,hogy ha mindez úgy történik hogy gyerek ,asszony halálra rémül a vészfékezéstől,akkor tuti addig mennék utána míg meg nem áll,még ha az szegeden van,akkor is.Miközben tudom,hogy ő leszarja az egészet,jót röhög magában. . .Úgyhogy (vessetek meg,köpjetek le) mikor befejezte ezt a csodás manővert,szépen megelőztem ,majd beálltam elé 2m-re,45km/h-val. nagyon mérges volt))))mert megelőzni se tudott . .nem vagyok híve az ilyesminek,sokkal feszültségoldóbb lett volna ha fejberughattam volna,de sajnos nem volt idő megvárni míg megáll. . .Hangsúlyoznám,hogy mindez tiszta időben,2 sávos részen,emelkedő előtt,teljesen gyér forgalom mellett történt.És nem is 180-al érkeztem,tisztában vagyok a wagon-r korlátaival.