Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lihajc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..
Egy férfi megismer egy gyönyörű nőt. Ez eddig tök szépen hangzik. Az élmény annyira elementális, hogy főszereplőnk sem akarja elhinni. Ekkor még nem sejti, hogy a könnyed játék előbb-utóbb a pokolba rántja. Ha az élet pókerasztalán rossz leosztást kapsz, fölösleges minden…..
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..
Lihajc 2009.09.04 21:54:27
@mefiszta: Mert az "férfiasabban" hangzana, hogy zabáltunk, vén nyanyna és kis szaros? Nemár, hogy még ebbe is bele kell kötni...
Tudod léteznek olyan dolgok, hogy szinonimák, ez a tény pedig azért fontos, mert a szinonimák ugyan azonos dolgot jelölnek, mégis lehet köztük különbség pl intenzitásban, hangulatban... És a posztíró él a szinonimák adta lehetőségekkel, legalábbis én így gondolom. Nem kedvesebb azt mondani, hogy lurkó, mint pl azt, hogy gyerek? Sokkal jobban kifejezi a kisfiú iránti szeretetét.
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..