Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sef

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Sok nővel karöltve jártam végig a kálváriát, biztos vagyok benne, hogy felkapják majd mások is a fejüket, mennyire ismerős a történet. Onnan indul, hogy gyereket akartunk a férjemmel.Következő lépés gyógyszer elhagy, várjuk a normál ciklust. Ami nem és nem lett,…..
sef 2010.04.17 10:56:05
@Káin: élet és halál ura? Hát egy gépész-, építész- vagy építőmérnök egy laza tollvonással csinál egyszerre 1000 halottat...egy orvos egy alkalommal max 1-et...ezen is el kellene gondolkodni mikor fizetés meg felelősségről beszélnek a dokik, mert nem a gyógyszer a drága altató...:)

A magyar gyógyításra jellemző, hogy vagy nagyon egyszerű vagy a nagyon bonyolult eseteket tudják megoldani, persze kinek mi a bonyolult.
Engem is kezeltek félre, lábfájás, röntgen, nincs semmi baj...mondom akkor sem tudok menni...1hét után méltóztattak oldalirányút is csinálni és hopp van itt valami, nem törés csak repedés, de már be kell gipszelni, mert sok idő telt el...Élmény volt.
sef 2010.04.17 11:15:11
@zoldborso: jól leírtad a dolgokat. Nem csak illegális jövedelmek vannak. Sokszor előfordul, hogy ún nyaralással egybekötött orvosi konferencia...ez miről szól? A gyógyszergyártó kipengeti a doki+kiccsalád teljes nyaralását cserébe a doki 1 napjáért, ahol elmondják, hogy öreg ezt kell felírnod ezekre a panaszokra és akkor még megtámogatunk egy bajor négykerekűvel...melleslesleg ezek a nyaralások nem Zalakaroson vagy a Balatonnál szoktak lenni, inkább Thaiföld, Ausztrália, Florida...

A műhibákról, holló a hollónak nem...:)
Ellenőrző Megoldás-e a tandíj? 2010.04.08 08:00:00
Utolsó részét olvashatjuk a tegnap-tegnapelőtti posztnak. Fő témája a tandíj bevezetésének szükségessége, véleménye szerint önmagában a tandíj nem lenne megoldás, hiszen a mai fizetős szakokon sem magasabb a színvonal az államilag finanszírozottnál. A fizetős…..
sef 2010.04.08 11:45:37
@Kristl: Istenem, stílus...személyeskedés. Ja és nem baznám meg:)
sef 2010.04.08 11:55:02
@Kristl: és nemi aktussal folytatódik?:) tévedni is lehet, nem mondták még neked? Szerintem itt fejezzük be, nem erről szól a dolog, hanem elvekről, hogy miért tart itt a felsőoktatás. És mint mindenhol nincs két egyforma vélemény, de alap dolgokban meg lehet egyezni...
sef 2010.04.08 11:56:45
@Cartman (ex Cartman): ebben egyetértünk tökéletesen:)
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..
sef 2010.01.05 17:06:56
@tom sailor: Omegát miért ne?! Korrekt nagyon. Az hogy a millió alattiak leharcoltak és a gond lenne velük?! Amelyik autóval nem törődnek azok persze, hogy a szervizben többet állnak mint majd a garázsban. Ez nem tipusfüggő.
2,5td elég, bár hengerfejet cserélni azonnal BMW-re, ennyi a különbségük.
Ha valaki megnézi nem kevés omega taxi közlekedik és nem hiszem, hogy valaki olyan autóval közlekedne mint munka, amire sokat kell költeni vagy betegeskedik. Hibák mindenhol vannak, de nem kell mindíg ész nélkül szerelőt keresni, lehet hogy 2óra google és 3 csavarhúzóval megoldható.
Minden autót gondozni kell és nincs vele gond, és olyat keresni amit gondoztak, ne általánosítsuk, hogy csak azt ne. :)
Én is mellette döntöttem, hogy ez lesz. Aki hasonlóban gondolkodik jótanácsként: csak manuális váltó, kombi, elegance, B facelift (szokák C-nek is nevezni) és csak millió fölött, 2003asok 1,8M-tól. Nem azért óccsó, mert olyan hűdejó.
Végezetük pedig a biztonság. Inkább egy 2000res másféltonnás öreg amibe még anyagot is raktak, mert ha gebasz van nagyobb az esély, hogy kiszálsz belőle illetve kisebb a sérülés. Az ördög sosem alszik!