Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomimacho

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metamfetamin egy központi idegrendszeri stimuláns, melyet az orvostudomány figyelemzavarok, fokozott túlsúly és narkolepszia kezelésére használ. Sajnos drogként is ismert és a hatásait gyakran "előtte-utána" képekkel próbálják a hatóságok szemléltetni. Íme az ilyen…..
tomimacho 2009.09.03 12:15:45
Nem a szert akarom védeni félreértés ne essék, hanem az igazságot. Ehhez hasonló előtte-utána képeket alkoholistákról is lehetne mutogatni, sokkal súlyosabbat és sokkal többet. Az amfetamin használóknak sokkal sokkal kevesebb százaléka jut el eddig a leromlott állapotig mint az alkoholfogyasztók esetében. Aki hajlamos a mértéktelenségre, annak teljesen mindegy h mit adunk a kezébe, ellenben aki képes a kulturált bor fogyasztásra az a kulturált drogfogyasztásra is képes. Nem értem h egyik országba miért az amfetamint ill. a canabis-t állítják be rossznak, másikban pedig az alkoholt! Múlt héten a híradóba mutogattak egy fiatalt akinél találtak egy cigire való füvet és a nagy fogásra büszke magyar rendőrt. Mondanom sem kell h az a srác csak ugyanúgy szerette volna magát jól érezni mint a többi és nem akart senkinek ártani. Természetesen ha részegen kötekszik és tőr-zúz valaki az legális ebben a társadalomban de aki a barátaival egy asztal köré űlve nevetgél egy füves cigi után az mindjárt első számú közellenség lesz. A hírhez kapcsolódik h a "nagy drogfogás" előtt 2 nappal egy maláj nőt nyilvános megbotozásra ítéltek SÖR FOGYASZTÁSÉRT!!! És valószínű hogy a következő alkalommal halálra ítélik. Megjegyezném hogy ott a füvezés nem bűn. Véleményem szerint ha valamire szüksége van egy társadalomnak vagy annak egy részének akkor ahhoz bármi áron hozzájut. "A virágnak megtiltani nem lehet" Csak az nem mindegy h kitől szerzi be a szükségleteit. Ha valamit nem kap meg a boltban akkor azt megveszi a feketepiacon (de akkor is beszerzi) és eltartja ezzel a bűnözőket. Példának említeném az Egyesült államokban a múlt században volt szesztilalmat. Az emberek akkor is beszerezték, csak így eltartottak egy szesz maffiát és sok vér tapadt így az alkoholhoz. Most meg tettek rá egy zárjegyet aztán kint van a polcon.... Az amfetaminos hírekben olvastam még hogy hány tonnát foglalnak le rendszeresen. Ez hatalmas pénz! Nem milliók..... milliárdok. És ezt mind a maffiának adjuk, ezmellett ők nem kérnek a fogyasztótól személyi igazolványt. A holland államnak van esze! Ha már megakadályozni nem tudja, akkor inkább bölcsen a saját kincstárát gyarapítja az ebből befolyt összegből. És még egy fontos különbség! Az állami bolt kér személyit, hogy elmúlt-e 18 az illető akárcsak nálunk a kocsmában! Szerintem ez az egyetlen út ahhoz hogy ne legyen drog bűnözés és minél kisebb eséllyel kerüljön fiatalkorú kezébe a szer. Ezt sokan azért nem tudják elképzelni mert gyerek korunk óta a cikk elején említett fotókkal riogatnak minket. De megint csak a hollandokat kell megemlítenem... Ott tényleg dübörög a gazdaság, az egyik leggazdagabb ország, jó minőségű autót és egyéb terméket gyártanak és NEM néznek ki úgy mint a már sokat emlegetett előtte-utána fotókon! Akkor most hogy is van ez???
tomimacho 2009.09.03 12:26:08
@gibson: gergosz valószínűleg nem olvasta h az amfetamin 3x erősebb a kokainnál hanem máshonnét tudja. De igaza van! Próbáld ki és megtudod! Ja az utcai porok tök fel vannak ütve és alig van bennük anyag...... Mert talán a kocsmába nem adnak tablettás bort igaz!? Írtam a témáról egy nagyobb cikket is, ha válaszolni akarsz, mindenképp olvasd el előtte azt is.