Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danbrown

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlon túl Mz: 1231 2015.12.31 19:19:00
a hölgyek a tovább után találhatóak..
Péter a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai Sparban fotózta tegnap ezt a remek ajánlatot. (Ha esetleg nem lenne egyértelmű: a papírdobozban 5 Milka Cake&Choc lapul, úgyhogy, ha nem ragaszkodunk a dobozhoz, akkor 600 hufért pont eggyel több Milka Cake&Chocot tudunk magunkba tömni,…..
house of five Üvöltő farkas 2014.10.21 14:20:54
Nos, újra itt. Valószínű, hogy nem mindig fogok ilyen aktív lenni, de most még hat az újdonság varázsa. Ki tudja meddig. Az üvöltő farkas egy szexuális pozíció. Ülsz a lyuk mellett és üvöltesz, mert nem teheted be. 6 kemény hétig. Nem mindenki tudja mire gondolok, mikor ezt…..
Ez a blog fiatal apukáknak szól egy fiatalos apukától. Megmondom őszintén, mást nem olvasni a neten a különböző blogokon, hogy a gyereknevelés milyen nagyszerű, mennyire örömmel és szórakozással jár. Meg minden gyerek egy angyal. Ezeket a blogokat kivétel nélkül elfogult…..
machopasi blogja Szilikon:))) 2010.07.22 09:00:36
machopasi blogja macsópasi:) 2010.07.13 14:44:00
Hello.Kis szünet után újra itt. A melegben írni sincs nagyon kedvem, pedig a fejemben  sokszor előjönnek a dolgok, csak az a baj, h van, mikor bent maradnak:)Ebben a melegben megint csak sok szépen felöltözött embert látni. Állok a járdán, jön velem szembe…..
Mostantól vasárnap (holnap) is olvasói levelekkel, kommentekkel jelentkezünk, mindenki nagy örömére... Szóval írjatok szorgosan!Rita küldte nekünk az alábbi sztorit, akit főnöke molesztált, de nem hittek neki.Velem is történt már munkahelyi terror, amit most szeretnék röviden…..