Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geeman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legdegeneráltabb BL-fordulóján vagyunk túl, és mindjárt azt is elmondjuk, hogy miért. A pleisztocén óta nem esett ennyi öngól egy kör alatt (hét), hazai csapat csak elvétve tudott nyerni, Chiellini győztes gólt szerzett, Madridban a kapusoknál mentek el otthonról és…..
geeman 2009.10.22 10:31:07
@Everred: ühűű, akkor te más meccset néztél.
geeman 2009.10.22 10:46:27
@neeson: Nem analógia, hanem összehasonlítás. Analógia akkor lett volna, ha nem irónikusan mondom, hogy a manu. bohóc volt. Az összehasonlítás alapja pedig az volt, hogy állandóan erőltetve van az angol bajnokság és csapatai, amik engem finoman szólva sem győztek meg (de ez az én dolgom).

Moszkva és Szibéria között pedig van egy hangya***znyi különbség.
geeman 2009.10.22 10:48:11
@Everred: Nehéz ezzel vitatkozni, a labdabirtoklás nem mindig tükrőzi egy meccs valós erőviszonyait, a kapura lövések inkább. Egyébként talán erős voltam, nem győzelem, de döntetlen szerintem igazságosabb lett volna.
Nem mi mondjuk, hanem Barack Obama, az USA elnöke. A jókedvű államfő éppen egy interjúra készülődött, amikor a riporterrel megvitatták az MTV Video Music Awards történéseit (Kanye West úgy gondolta, hogy a Taylor Swiftnek járó díjat Beyonce-nak kellene kapnia, így felment a…..
geeman 2009.09.21 13:31:47
@KopaszMercis: nem ez a lényege amúgy a nyilatkozatnak, de amúgy egyetértek a "sok angolossal"- a jackass lényegesen szalonképesebb. Ezt csak azért írom, mert arrogáns módon nekimentél olyanoknak, akiknek igazuk volt.
Hogy ki Gerd Müller azt illik fújnia egy focirajongónak: egy olyan német, akiről mindig bepattant a labda. Pippo Inzaghi pedig egy olyan olasz, és mindig kegyetlenül bevarrja!A Marseille-Milan meccsen úgy gondoltam, hogy itt vannak ezek a hazaiak, annyi erő, annyi lendület van…..
geeman 2009.09.17 15:18:07
@The Paramour: Tán vissza kellene nézni Gerd Müller munkásságát. Igaz az állítás és nem méltatlan, mert ez óriási adottság. Gerd Müller a 16-oson kívülről alig lőtt gólt, azon belül viszont vágta mint a répát. Inzaghinál is azt emeljük itt ki, hogy istenadta képessége van a gólszerzésre, és amíg ez a játék gólra megy, addig ez óriási erény.
Kakukk akcióba lendül és befészkelElérkezett az ideje, hogy lerántsuk a leplet Zeusz és Héra házasságának igaz történetéről. Megdöbbentő részletek! Csak itt, csak most, csak nektek. Zeusz a kakukk-hadművelet közben elfoglalja megfigyelőállását.Kezdetben vala egy közös…..
geeman 2009.09.03 12:08:41
@narghil: szó sincs kereszteshadjáratról, egy egyszerű konstatálás is elég lett volna részedről. Én legalább is örülök, ha rávezetnek arra, ha rontok valamit.