Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Sugár

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019-ben, öt évvel az Ant Financial Services Group megalakulása után, ügyfeleinek száma átlépte az egy milliárdos küszöböt. Az Alibaba csoport részeként tevékenykedő cég, az Alipay adataira és AI technológiájára épülő szolgáltatásaival, így már több mint tízszer annyi ügyfelet szolgál ki, mint a…..
Egy 2014-es kutatás alapján egy átlagos munkavállaló 62 megbeszélésen vesz részt havonta. A meetingek leggyakoribb résztvevői, a vezetők átlagosan 23 órát töltenek megbeszéléseken hetente, amiből 7,8 óra felesleges vagy rosszul szervezett. Ez éves szinten nagyjából két hónap időveszteséget…..
Megjelent a Dead Rising 3 legutóbbi javítócsomagja, azaz patch-e. 13 gigabájt. És ezen a ponton menjünk át kicsit Denis Leary-be. Tizen-kibaszott-három gigabájt. Egy nyomorult patch. Mi az úristen van, elmulasztottam egy meetinget a patchekről? Egy-két éve még félgigás…..
Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik. Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a…..
Elnézést, hogy csak most, de egyéb teendőim lefoglaltak, íme a sztori. Aki csak most kapcsolódik be a mesébe, kedden találkoztunk egy párral, akivel kipróbálhatjuk a többes szexet. Ha egy szóban akarom összefoglalni, akkor nagyon pozitív élmény volt. Tisztában vagyok vele, hogy…..
Férjcserélő Coming out 2013.06.21 18:21:28
Aki régi olvasó, biztos nem lepődik meg. Depressziós vagyok. Hehe, mint az anonim függőknél, sziasztok, Titti vagyok és depressziós - már egész jól megy. Valószínűleg kamaszkorom óta az vagyok, csak gyerekkoromban, a 80-as években ezt még nem nézték, nem kezelték. 23 éves…..
Csaba Sugár 2013.06.22 17:51:58
@Zalai Béla:
Mindenki máshogy látja ezt és azt gondolom mindenki máshogy is reagál. Van aki szenved és ki akar törni de van aki nem. Nem lehet kategorizálni.
Idéznék Tittitől (utólagos engedelmével)
"A depi nem olyan kurvanagy truvaj azert..."

Más példa, mi van azzal az ultramaratonistával aki mondjuk lefut 50 kilométert? Végig szenved és mégis élvezi. Nem tudod elképzeni azt hogy valaki élvezi, hogy szenvedhet?

@***Büdösmackó***
Szerintem se. Vannak dolgok amik csak úgy léteznek, nincs ok vagy magyarázat.
Csaba Sugár 2013.06.22 18:07:52
@Zalai Béla:
Szóval ezt a logikát követve a maratonista miközben fut végig piszokszarul érzi magát az egyetlen ok hogy ezt elviseli az a végén a siker?

Én is szoktam futni, igaz nem ultramaratont de személyes tapasztalatból mondhatom, hogy ez nem így van. Én közben is élvezem :)
Csaba Sugár 2013.06.22 22:20:34
@Víz Ivó: Mit értesz az alatt, hogy átlagos? Mi az amit egy "átlagos" ember nem láthat ebben? Tényleg érdekelne amit gondolsz.

@Zalai Béla
"hogy pontosan úgy, vagy talán még drasztikusabban láttam a szeretteimnek a betegségükhöz való hozzáállását, mint somatic, és egyszerűen nem fért a fejembe, hogy hogy lehet ennyire gáz valaki."

Milyen is vagyok én ebben a kontextusban?
A pszichológus, akitől időközben megváltam, szintén nyomta ezt a gyerekkori trauma dolgot. Ő abba kapaszkodott, amikor arról meséltem, hogy mennyire féltem gyerekkoromban. Egész picinek nem lehetett vendégségbe vinni, mert ha idegent láttam, nem hagytam abban a visítást. Éveken át…..
Ma reggel újra mentünk párterápiára. Reggel 8-ra kellett volna, de sikerült pont akkor felébredni, úgyhogy ment a nagy magyar anyázás, dugóban araszolás, sikertelen parkolási kísérletek - röpke egy órát késtünk. A másfél órás sessionről. Ez még tőlünk is sok. Gábor…..
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..