Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meszo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miközben a fociőrületben tomboló világ Dél-Afrikára figyel, Európa közepén fontos események zajlanak: Szlovákia választ. Szombaton végre eldőlt, hogy északi szomszédaink nem kíváncsiak a fröcsögő, kirekesztő, magyarellenes politikára: több esze van a szlováknak,…..
meszo 2010.06.13 15:33:49
@bryan: Hát ebből három város "magyar", a másik kettő meg kultúrált :)
Fico a kettős állampolgárság megadása mellett egy másik durva szlovákellenes lépést is felfedezett Orbánék tevékenységében: az új miniszterelnök első hivatalos útja Lengyelországba vezet.  Hogy mi ezzel a probléma? Hát az. Az, hogy Orbán ezzel azt sugallja, hogy nem is…..
meszo 2010.05.26 19:14:23
@II.Briandrew: sajnos nem példátlan, lásd csehek és az osztrákok.Szóval borítékolható, hogy így is fog maradni.
Továbbra is hivatalos pályaszerkesztő nélkül brainbag elkészített nekünk egy újabb pályát. Épp most tettem vele egy próbát és tökéletesen működik, igaz sajnos a patchelt verzióval még nem kompatibilis, mert brainbag hozzám hasonlóan a steames verzióval rendelkezik, amit még…..
meszo 2009.10.11 17:24:50
@Wulfila: Ok thx, megnézem :) Látom a hwsw-n is harcoltál az elégedetlenekkel. Ne hagyd magad, remek lett a játék, akárcsak az első rész :)
                           Szlovákia        -          Magyarország     1 - 0 Komolyan…..
csox Hadicsoki 2009.09.03 02:30:00
Van egy olyan piac Európában, ahová állítólag nem engedték be a multikat és mindenféle szupermarket-láncot (építettek sajátot), és ahol állítólag nem lehet más nemzet csokiját kapni (gyártanak sajátot).Ez egy szlovák csokigyár, ami Szereden (nem Szerencsen) működik és…..