Regisztráció Blogot indítok
Adatok
habzsolháp

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
habzsolháp 2009.09.03 10:33:16
@Moncsalaki: Nem tudom ti hol ettetek?!A Mauróban nincs is spenótos lasagne.At étlapjuk meg fent van a weboldalukon,úgyhogy bárki megnézheti.
habzsolháp 2009.09.03 10:38:29
@szemtanú - alibit nem igazol!: Persze te születetett magyar márcsak tudod milyennek kell lenniie a pizzának.Egyébként ahány olasz annyiféle tészta.Ez olyan mint nálunk a gulyás vagy a lecsó stb..Ahány ház annyi szokás.Egyikre sincs szigorú megkötés,ez a szakácsok egyéni izlésére és fantáziájára van bízva.Ettől sokszínű a konyha,akár magyar, akár olasz,vagy bármely más nemzeté.
habzsolháp 2009.09.03 10:48:03
@szemtanú - alibit nem igazol!: Én már bekukkantottam a konyhába, de mikrót nem láttam,pizzasütő az volt, meg úgy kb. 7 szakács.Ehhez a forgalomhoz a konyhában padlótól mennyezetig kellene , hogy álljanak a mikrók,ha állításodnak megfelelően melegítenék a kaját.Nem?Különben sem tudom, hogyan lehetne egy spagettit megmelegíteni mikróban?!