Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Styles

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Johnny Styles 2009.09.17 22:53:37
@romesz: Azért az nem úgy működik hogy ha nem működik akkor felbontod a szerződést...

Konkrétan végeztem szakvélemény egy bizonyos internetszolgáltatónál és bizony több hónapot is igénybe vesz egy szakvélemény, ami megállapítja hogy működik e az internet vagy nem.
A másik meg hogy legalább kell vagy 50 bejelentés hogy egyáltalán szakvéleményt kérjenek a vonalra.

Én azt ajánlanám, hogy ilyen esetben forduljon a panaszos a helyi illetékes hatósághoz, az ISZThez (internet szolgáltatók szövetsége) vagy a NHH (Nemzetközi Hírközlési Hatósághoz) és akkor ők majd kivizsgálják az esetet.
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..
Johnny Styles 2009.09.04 18:57:33
@DnP: Ez csak egy irány ami felé haladunk.
Pl telefonoknál is van átlátszó készülék(LG GD900), autóknál hibrid vagy vízhajtású, de az még nem azt jelenti, hogy csak olyan lesz.

Egyébként ha nem lenne kényszer az újabbra való törekvésre akkor leállna a gazdaság. (lásd fegyverkezési háborúban egy évtized alatt annyit fejlődött a világ, mint világháború nélkül 50 év alatt fejlődtünk volna)

A nagyiknak is új a számítógép mégis interneteznek:P
Johnny Styles 2009.09.04 20:12:58
@Androsz: Most jelenleg bemegyek a praktikerbe vagy a Kikába és veszek neked egy fénycsöves izzót meg egy ledes izzót. Ezeket már lehet kapni. 2 féle technológia.

de ha googleba beírod sokkal több jelenleg is kapható terméket kapsz.
Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges. 2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse…..
Johnny Styles 2009.09.03 10:07:09
@Énbagoly: Az ember azt látja amit elétárnak...
Ez igaz a boltban is és pl az APEHnál is...
Mert nagyon sok ügyfél nem körültekintő. (ez is igaz pl a bankoknál is)
Nah ma toppon vok:D
Johnny Styles 2009.09.03 10:56:13
@torma99: Így van a bővítés drága, egy emberért nem fognak kihúzni egy új kábelt, inkább műszakilag nem létesíthető vagy fenntartható.

Egyébként nagyon sok ilyen van, hogy eddig ment a net és egyszercsak lassabb lesz. Beázik a kábel, elöregszik stb.
Johnny Styles 2009.09.03 11:32:11
@b[ALien] a kopasz baba: Bocsánatkérés elfogadva:D hehe
Gázt és vizet sem kellene:P
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
Johnny Styles 2009.09.03 08:54:37