Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mathlon

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazság szerint ez a videó alapos átdolgozás után kerülhetne ki csak az oldalra, de mivel a készítő ARSENAL4EVER tanácsára és értékelésére kíváncsi (külön elhangzik a videóban), ezért kiteszem, és lehet értékelni, véleményezni a bemutatót. A tanácsadást kezdeném…..
Mathlon 2010.02.16 10:31:30
Estére következzen egy bónusz videó :) ..
Mathlon 2010.02.14 18:30:37
Az ember olykor hibázik. Mint most is. Köszönöm minden nagylelkű ocsmárolónak. Az ilyen kommentek arra biztatják az embert hogy folytasd. Különben nem vagyok admin, és nem vagyok rá kíváncsi hogy milyen "hírnevet" szerzek ezzel a videóval. Én őszintén szólva nem a…..
Sziasztok! Gondoltam beújítok egy kicsit,én is elkezdek végigjátszásokat csinálni! A videómnak azért nem magyar címet adtam,hogy a külföldi közönséget is vonzza,ebből következően pedig,nem fogok beszélni magyarul a végigjátszás alatt,nehogy frusztráljam az esetleges…..
"A Maximum Games a mai naptól kezdve január 1-ig tagfelvételt tart. Aki jelentkezni akar az érdeklődjön az oldalon vagy rögtön elküldheti film/játék kritikáját/videótesztjét/ a newmaximumgames@gmail.com-ra. Aki ért az oldalszerkesztéshez azt kritériumok nélkül felvesszük.…..
A Play-On blog változatlanul tagfelvételt tart. Elérhetőség még mindig a linkblogban...
Mathlon 2009.12.07 21:56:03
Ha játszó gyerekeket akarnék nézni :

www.xfire.com/live_video/

Amúgy szerintem azért kár feltenni videot hogy azt mutogasd te mien okos ügyes kisgyerek vagy ...
GTA IV Random Movie SPECIAL! 2009.09.14 18:01:13
Bezony egymás után 2 random movie, de ez a special már egy jóideje készen van, csak nem volt időm kipostolni ide. Na de most van időm ugyhogy kipostolom:D. ..
Mathlon 2009.11.15 09:37:10
Na, gratulálok, ez úttal már szinte teljes mértékben meg tudlak dicsérni a bemutatód illetően :) Már az előző is jó volt, de ez talán még jobb is lett.Júj, a sárga vér az nagyon durva :) Hiába flash játék, de azért a vér színe mióta sárga??? :D Az megy egy dolog, hogy a…..
Már párszor volt itt téma, de most már végleges! Kész a magyar szinkron a játékhoz! Hababa vezetésével (és én rövid részvételemmel) kialakították a teljes szinkront, amit itt le tudtok tölteni!Sokat dolgozott rajta, több éves munkája van ebben. Írjátok meg…..
Ok, az nem gond, h reggel vetted fel a szinkront, de az elején a zene hangerejéből levehettél volna. Othala    ..
Mathlon 2009.09.26 05:31:07
Egy haláli videó. A princess-es résznél kezdődött az, ami végülis kitartott az egész videó alatt: nevezetesen, hogy halálra pisiltem magam röhögésemben.....
Mathlon 2009.09.17 22:03:12