Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koka!ne

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemtudom miért, de mostanába rákaptam a versolvasásra. Itt van egy, ami különösen tetszik. Olvassátok hát a mester szavait. JIM MORRISON - ODE TO LA I'm a resident of a city They've just picked me to play the Prince of Denmark Poor Ophelia All…..
Békészki Ákos Blogja Betegség 2009.09.20 12:02:00
Na fasza. Sikerült vmi törvénytelen módon megfáznom, szóval nem hinném, hogy vissza tudok menni Szegedre. Pedig nem kéne hiányoznom... :S..
Sajnos megint vissza kellett jönni, és ez még így lesz egy jó darabig...Már bánom, hogy nem csabán tanultam tovább... :(..
Na ittvagyok. Sajna tegnap nem nagyon volt időm írni, de olyan különösebb dolgok nem történtek.Ma sem fogok sokáig pofázni, elég annyi h eltévedtem 1x, de a végén csak visszataláltam az egyetemre.... „Találkozunk a puding mellett dzsík!” ..
Na ma megvolt az első nap is!Hát mit ne mondjak eléggé érdekesre sikeredett. Szerencsére minden órám kb. 15 perces volt, szóval nem kellett túl sokat tanulni, és a tanárok sem annyira köcsögök (bár ezt még nem kiabálom el így az első nap után).Csütörtökön meg go haza,…..
Na visszatértünk Szeged Sun City városába, és felfedeztük a helyi tömegközlekedést. Holnaptól pedig indul a mandula!És ő már most nagyon hiányzik... :(..
Holna újra vonatra szállunk és megyünk vissza... Most viszont nagyon nem akarok menni, mert olyan jó volt itthon az én Picimmel!Nem baj ezt meg kell szokni, mert egy jó darabig így lesz.....
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Hazaérve barátnőmtől, gondoltam csak meglesem már az ETR-t. Hát még jó, hogy rákukkantottam, mivel feltudtam venni a könyvtárismeretet, és így már 29 kreditke sorakozik a nevem mellett... Nagy kő esett le a szívemről az biztos. Még egy vagy 2 kredit kéne, és 100%ig nyugodt…..
1990. augusztus 20-án láttam meg a napvilágot Békészki Ákos néven kis országunkban, azon belül is mostani lakóhelyemen, Békéscsabán. Átlagosnak mondható családban nevelkedtem (vagyis még most is nevelkedek). Szüleim Edit és Ákos. Apukám saját vállalkozását vezeti (hogyha…..
Hurrá örülünk!Elkezdett a kreditjeim száma gyarapodni! Pisti (egyik lakótársam) átjött és sikerült találni 2 előadást, így már 27 kreditpontom van (ami ugyan még mindig 3mal kevesebb, mint az ajánlott 30, de már ez is valami a reggeli 22-höz képest)!Még megpróbálok valamit…..
Na üdv mindenkinek. Ez az első bejegyzés és már is rossz hírek...Ezek a nagyokosok az egyetemen átvariálták jó néhány óra időpontját, így az a 7 órás munka, amit belefektettem az összeállításába egy másodperc alatt csak időpocsékolás lett...Tegnap este nem tudtam már…..