Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garethkeenan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Biző Boys 2009.09.23 08:07:00
Emlékeztek még a Biző Boys nevű zenei csodára? Igen, kb. a Picasso Branch és a Shy Guys korszak terméke volt ez is, amikor is a „kigombolt ingben lengeted a tenyered” korszak uralta a magyar zenei popéletet. Ma már hála istennek vége ennek. Pont azért, hogy senkinek se jusson…..
A labdarúgás közvetítése a kereskedelmi tévékben mindig össznépi bosszankodásra ad okot. Az RTL-nek nem sikerült túl jól a 2006-os vb közvetítése, de most  például a TV2 nagyon összekapta magát a BL-meccsekre, helyszíni riport a kulisszák mögül, helyszíni…..
Jellemző, hogy az MSZP kit és hogyan talált Hunvald helyére... Ugye Hunvald Gyuri, a VII. kerület polgármestere ÉS a Fővárosi Közgyűlés tagja február közepe óta előzetes letartóztatásban van. A cellából meg nehéz részt venni a Közgyűlés munkájában, csodálkozom is, hogy…..
gabi mindjárt megmondja, hogy hogyan. ez amúgyis az ő ötlete. szerintem zseniális...
írtam könyvet. nem szégyen, a legjobbakkal is előfordul. kiadnám. még pénzem is van rá. bőven. az eötvös kiadó azért nem tudja kiadni, mert idénre már betelt a kapacitása és a létszámstop miatt nem vehet fel embert. szóval van pénz, van könyv, van kiadó. egy baj van csak.…..
garethkeenan 2008.02.25 22:07:49
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..