Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitel3s

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mikro-, kis- és középvállalkozások átmeneti forráshiányának megoldására vagy épp a továbbfejlődéshez, versenyképesség javításához az egyik legkézenfekvőbb lehetőség a banki hitel igénylése. A hitelintézeteknél elérhető vállalkozói hitel- és garanciatermékek…..
hitel3s 2009.09.21 21:30:50
a mikrohitelt kezdő vállalkozás is igényelheti (www.ummikrohitel.hu/mikrohitel_termekosszeoglalo.php) viszont tapasztalataim alapján a bankok ügyfélminősítése általában kizárja ezt az ügyfélkört.
Lakáshitel mustra – azaz mindennek ára van Ha lakásvásárlást tervezel, első lépés egy "gyors" fejszámolás:     · mennyi a vagyonod    · mennyit tudsz a lakásügyletre…..
Együttélő pároknál gyakran felmerül:Közös legyen a kassza vagy nem?Mi az enyém, mi a Tiéd?Összerakjuk a fizetésünket, közös számlánk legyen, vagy külön kontón vezetjük a pénzügyeinket? De akkor hogyan osztjuk meg a költségeket? Mi lehet a jobb szerintetek? Közös…..
hitel3s 2009.09.13 00:26:12
@C s ö r ö g e: olyan sosem lehet, hogy mindkét fél egyenlő vagyonnal menjen egy kapcsolatba. Természetes, hogy a konfliktusok felbukkanásával mindenki a saját érdekeit kezdi nézni. Ügyfeleimnek mindig azt mondom, hogy figyeljen amikor hitelt vesz fel, mert a házasság ahhoz képest semmi. Ha adóstárs vagy egy hitelben megintcsak nincs jelentősége a problémának, mindkét fél rosszul jár, ha vége a "rózsaszín felhős" időszaknak....:S
Családi pénzügyek Iskolakezdés 2009.08.29 14:25:00
Biztos Te is érzed, hogy a nyár elmúlásával, szeptember közeledtével ismét valami új, de mégis ismerős időszak következik: kezdődnek az új hétköznapok!A vakációnak vége, a kisebb-nagyobb üdülőhelyek lassan kiürülnek, visszatérnek az emberek lakhelyükre. Reggelre ismét…..
hitel3s 2009.09.11 23:51:15
@cinóber: ha egy felsőoktatási intézmény hallgatója minden tankönyvet megvenne, amit előírnak, szerintem félévenként több száz ezer forintos tétel lenne + esetleges szállás költség stb. Ezt ki tudja a mai világban kifizetni. Jobb lenne, ha az általános iskolák és középiskolák is méltányolnák a fénymásolás, könyvtár és egyéb alternatív megoldások alkalmazását. De hát a tankönyvkiadónak és a Tesco-nak is meg kell élnie valamiből, nemde?:-))
Családi pénzügyek Pénzbeosztás 2009.08.27 11:35:00
Ha pénz áll a házhoz, akkor azzal valamit tenni kell!Pillanatnyi és jövőbeli igényeinkre, valamint szeretteink igényeire gondolva - élethelyzetünknek megfelelően – félreteszünk és élünk belőle, kifizetjük a tartozásainkat, finanszírozzuk kedvteléseinket. Jó tanács!…..
hitel3s 2009.09.11 23:48:21
@Kori69: ez nagyon jó összefoglaló a bevételi oldalhoz, köszi
Lakásválasztás szempontjaiAkár megvételre, akár bérlésre keresel lakást magadnak, családodnak az első lépést a megfelelő ingatlan felkutatása fogja jelenteni.Élethelyzetünkből, jelenlegi és következő életszakaszainkból adódóan valamint pénzügyi lehetőségeinktől…..
hitel3s 2009.09.11 10:40:47
@móvári: ügyvédi munkadíj 1-1,5%, értékbecslés kb. nettó 30000 Ft