Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOrsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol a hiba? "...Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. ...Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet…..
Gyönyörű napra ébredhettem. Széles Gábor most kapcsolta ki a gravitációt az utcánkban. L. Simon homoerotikus verset írt az éjjel nem működő napenergiáról. Kövér László kommunistázott egyet-kettőt, majd pironkodva elővette az MSZMP-s tagkönyvét és bocsánatot kért.…..
Az az érzésem, ebben az országban nem a politikusokkal van baj. Ők működnek üzemszerűen. Lopnak, hazudnak, jól vannak. Mi viszont - átlag civilek - nem működünk üzemszerűen. És nem vagyunk jól. Köszönjük, pocsékul vagyunk. A végtelenségig megosztottak vagyunk, pedig mi…..
KOrsi 2014.09.12 15:14:27
@jack.carter: Keress ra a facebookon a csoportra. Vagy tudod mit, olvasd el a Tuareg (Szabo Gabor) blogjat. Onnan mindent megtudsz, megertesz. tuaregblog.blogspot.se/2014/07/az-orszag-gyulese-mozgalom.html
Remelem, sikerul az OGyM-nek, mert masban nagyon mar alig lehet bizni...
KOrsi 2014.09.12 21:13:44
@Badeni_lakos: Kedves bádeni lakos! Ha változtatni akarsz a helyzeten -- márpedig szavaidból ez süt, akkor bizony csatlakozz. Mert bár én személyesen nem ismerem a csapattagokat, de amit olvastam tőlük, az nekem reménykeltő. (Csatlakozz, és kérdezz, indíts vitákat, hallgass, figyelj és döntsd el később: Neked megfelel-e az OGyM -- vagy tudsz jobbat?) Amint láttam/olvastam, befogadó népség és pártsemleges. MINDENKINEK szól, aki egyetért a kitűzött célokkal.
Ami meg Téged illet: az EU-n belül hogy beszélhetnél disszidálásról? :) Szabad vagy, oda mész, ahová akarsz (és tudsz). S hogy pokoljárásnak tűnik legtöbbször? Hja, na igen. De hatalmas lehetőség is, ezt ne feledd! Megtanulsz egy nyelvet -- oké, évek kellenek hozzá, de menni fog. Megismersz egy más életformát, felfogást. A versenyhátrányt remélhetőleg ledolgozod egyszer. Csak idő és kitartás, meg jószerencs, stb. kérdése. De elsősorban rajtad múlik. :)
A lényeg, hogy feledd el időnként orbánékat, s örülj, hogy szép az ősz (még ha esik is). Ha te is "csak" egy élhető, normális életet akarsz magadnak, hát ne feledd, hogy ott, ahol most vagy épp (Ausztria), hát éppensséggel nagyobb esélyed van ennek megteremtésére, mint szeretett kis hazánkban... (Igen, ettől facsarodik össze nekem is a szívem.)
Hétfőn, koraeste az Uppsalai egyetemi kórház sajtótájékoztatóján közölték, hogy a múlt hét pénteken elhunyt férfit a H1N1 vírus fertőzte meg.  A férfi nem volt mostanában külföldön, nem voltak influenzára utaló tünetei és nem is állt kórházi kezelés alatt. (Az nem…..