Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.W.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "mozgássérült parkolókártya"a modern magyarban a "leánykereskedelemmel", a "nyersópiummal" és a "progresszívvel" azonos hangulati értékű kifejezés. Emiatt nyilván annak a törpe minoritásnak a legrosszabb, akik valóban rászorulnak a…..
P.W. 2009.09.03 19:03:53
@abcd1: Hahahaha!Latod, milyen kis buta vagy!Ha nem ertesz a jogertelmezeshez, es meg a jogi kifejezeseket sem tudod hasznalni, kerlek, maradj csendben. Nem kell az autoban ulnie a mozgasserult szemelynek! Eleg, ha erte mesz...A lenyeg, hogy tudjon rola a mozgasserult, es a roki kartya hasznalata vele osszefuggesben tortenjen pl: legyen a kozelben, vagy eppen ot varod
P.W. 2009.09.04 14:11:58
@abcd1: en is jogot vegeztem, de ilyen nem szerepelt tanulmanyaim soran, hogy rendorsegi jogertelmezes. Te idiota. Es veled ellentetben, en alkalmazom is a jogot.
P.W. 2009.09.04 14:18:44
@abcd1: maximum az ugyeszseg allasfoglalasa nem helytallo. maga a rendorseg sosem dont ilyen dolgokrol sajat hataskorben!
ez pont olyan, mint amikor valaki hamis berletet hasznal. az egyik Ugyeszseg szerint maganokirat-hamisitas, a masik szerint max. szabalysertes. Pedig ok is jogot vegeztek, megsem fogja at a tudatuk, hogy a berlet, amely femjelzessel van ellatva, rendelkezik a mo. formai felteteleivel.