Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogjunk

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zupasta filmélményei Oscar 2021 2022.02.02 16:37:17
Hamarosan nyilvánosságra kerülnek az idei Oscar-jelöltek, és itt még a tavalyiakat se vettük sorra. Akkor most röviden, a teljesség igénye nélkül. Az apa (The Father) - Egy idős demens ember (Anthony Hopkins) és odaadással gondoskodó lánya (Olivia Colman) kapcsolatának története - mindez az idős…..
Fogjunk 2022.02.03 12:50:28
Belefognál, de nem tudod mit egyél? Ketogén diétázol, de ötleted sincs, mit főzz, hogy ne legyél éhes? Nézzük a konkrétumokat! (Ha nem tudod mi fán terem a ketogén diéta, illetve miért nem tanácsolom a koplalást, érdemes elolvasnod az alábbi posztokat is - Mi a ketogén diéta? - Koplalás? Inkább NE!…..
Egyszer eltolták az új rendszer indulását, de jövő hétfőn életbe lép: lényegében arról van szó, hogy aki fel akarja tenni a csomagját a csomagtartóba, annak fizetnie kell érte. Ingyen csak azt a csomagot lehet felvinni a gépre, ami befér az ülés alá. Átnevezték az elsőbbségi beszállást "elsőbbségi…..
Fogjunk 2018.01.12 15:00:53
@schnee: ezt próbáltad már, vagy csak gondolod? Én feladtam egy nagy kézit (Párizs-Debrecen vonalon), 8 kg volt, bevették gond nélkül, ingyen. Viszont volt nálam egy szatyor, benne víz, kaja, könyv, pulcsi és a kapunál, amikor bepittyentettek, mondta a csaj, hogy nincs jogom felvinni a kézipoggyászt, mert már feladtam egyet! Mondtam, h ha kell a pulcsit felveszem, a többit berakom a zsebembe, de nem szívózott, továbbengedett, de nyomatékosan elmondta, h elvileg nincs lehetőség ilyenkor 2. kézipoggyászra, akkor se, ha az csak egy szatyor...
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
Egyre kevésbé érdemes 20-30 százalékos akciókban foglalni, máskor olcsóbbak a jegyek. Íme néhány példa, hogy eshetnek le az árak a töredékükre, a két ultránál miért nem érdemes sok hónappal előre jegyet venni. Ma véget ér egy újabb semmire se jó Wizz-akció: a 30 százalékos leárazás jól hangzik, de…..
Fogjunk 2017.02.27 14:29:18
@ordasbacsi: Csak azt látni, hogy hány ülőhely nincs lefoglalva előre, külön díjért. Ettől még lehet, hogy már minden jegy elkelt, csak a jegyvásárlók nem vettek előre fix ülőhelyet...
Békés, áldott Karácsonyt kívánok minden kedves olvasónak! A blogot két napnyi szünet után folytatom :)..
Kocsmanap van, nemzetközileg, de megéri otthon maradni, mert ez egy olyan péntek, amikor kivételesen elég sok néznivalót söpörtünk össze. Itt van például rögtön a 24. Ahogy arról már tegnap a kommentekben is szó volt, az MTV a 24-ből ma két rész ad le közvetlenül egymás…..
Fogjunk 2009.09.18 19:46:52
@Fogjunk: na, megnéztem: Edda 21.50-kor
csak hogy le ne maradjunk róla :)
comment:com Szép remények 2009.09.02 16:30:00
A kiegyensúlyozottság jegyében most nem a Párbajt ajánlom kezdésnek, hanem a Vacsoracsatát (19:05 RTL Klub) a Heti Hetes szereplőivel, aztán meg egy Dickens-regényből készült filmet, a Szép reményeket (20:00 Filmmúzeum) Michael Yorkkal. Ha valakit érdekel, hogy hogyan alázza meg M.…..
Fogjunk 2009.09.02 19:49:06
@Anonym UK: szvsz azért, mert a Dunát lehet fogni pl. az USÁ-ban is, ott meg ilyenkor megy esetleg az esti mese