Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani papa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Half Pécs Squad Up (Fel!) 2009.10.15 08:00:00
Talán mostanában túl sokan szó esik arról, hogy küszöbön a mozi harmadik forradalma, s a Real D mint megváltó érkezik a filmszínházak vetítőtermeibe, hogy megnyerje a teljesen reménytelennek tűnő harcot a televízióval és az internetes letöltéssel szemben. Szinte minden hang…..
Half Pécs Squad Surrogates 2009.10.09 15:48:00
 Jonathan Mostow nem aprózta el. A legnagyobba akart belehúzni, s a mostanában jól futó képregény adaptációs hullámba némi sci-fi színt csempészni, de a Barbi és Ken babák közül előbukkanó végtelen sterilitás, s némi 'mi az ember?' régen túl puffogtatott frázison nem…..
 Egyfelől mostanában mindent elárasztottak a vámpír mitológiából táplálkozó könyvek, filmek, sorozatok, s mondhatni olyan hatalmas népszerűségnek örvendenek, hogy a téma kifulladását nem várhatjuk az elkövetkezendő időkben. Másfelől a Haláli hullák hajnala (Shaun of…..
 Úgy érzem elég teát ittam ahhoz és elég gané napom van ahhoz, hogy beszámoljak egy nem ropogós, de azért friss filmélményemről. Egyébként szívem szerint kövér idézőjelek közé pakolnám a "film" szócskát. A történet egy átlagos csütörtök estén…..
Half Pécs Squad 9 2009.10.09 00:14:00
                   Csúnyán lebőgő produkcióról van itt szó, kérem. Az évekkel ezelőtt Oscar-jelölt 9 rövidfilm nálam ugyan kimaradt, de az egészestés változatot nézve pár perc után az az érzésem támadt, hogy Shane Acker…..
Half Pécs Squad Aeon Flux 2009.09.29 09:11:00
Karyn Kusama rendezőnő (következő projektje a hamarosan érkező, Megan Fox-os Jennifer's Body) sci-fije maga a megtestesült átlagosság. Na jó, talán egy kicsivel több, de a rengeteg lehúzás és vérbe oltás után még így is kellemes meglepetésnek bizonyult.Az ezredforduló után nem…..
Half Pécs Squad Doodlebug 2009.09.28 20:38:00
Kezdem azzal, hogy üdv mindenkinek, madcows vagyok, először blogolok itt. Első bejegyzésem témájának meg a zseniális Christopher Nolan első filmjét tárom elétek, ami egy rövidfilm, címe Doodlebug, alig három perces, de ez a három perc nem akármilyen. Nolannél már itt látszott a…..
Half Pécs Squad Zene elalváshoz 2009.09.06 00:40:00
Mivel régen volt muzsika, ezért összedobtam nektek az 8tracks.com oldalán egy mixet, amely főleg könnyed / lazulós dubstep számokat tartalmaz, a műfaj nemzetközi és hazai (sollabong) éllovasainak boszorkánykonyháiból. Enjoy! :) ..
Half Pécs Squad Perfect Blue 2009.08.29 13:53:36
A két kezemen (na jó, lehet, hogy plusz a bal lábamon) meg tudnám számolni, hogy hány animét láttam életemben, és ezen ritka alkalmak többségében is Miyazaki mesélt. A Perfect Blue-ra is teljesen véletlenül akadtam rá, de lehet, hogy most nem is nyílik, hanem kivágódik az…..