Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sch007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 Főtáv áldozat dühös, nem meglepő módon. Házuk tavaly nyáron állt át a saját mérőórás távfűtésre, ugyanazon okból, mint annyian előttük: úgy érezték, a cég sorozatosan átveri őket. De hiába a szerződés, a Főtáv több, mint egy év alatt sem volt hajlandó…..
sch007 2010.09.18 09:13:01
@Kulics: Ön "EX CATEDRA" kijelentése, minimum a "butaság" kategóriáját meríti ki. Tudom, a tények most sem képzik a vélemény alkotó forrását. Csak halkan kérdezem, Önnek nincs halvány elképzelése , a gáz felhasználása által felmelegített közvetítő közeg ( víz) hatékonyabb hasznosításáról? Kérem az utóbbi 100 év szakirodalmának tanulmányozását, különös tekintettel a "veszteség hő" szakmai részeket... Ön is igazolja, a "BUTASÁG magabiztossá tesz, TUDATLANSÁG adja a teljes szabadságot!"
sch007 2010.09.18 09:33:30
@cicmen: Na, itt kezdődnek a tények. A távhőszolgáltatás, mint alkalmazottaknak nyújtandó juttatás alapja az ipari forradalom, mint urbanizációs tényező volt. Ebből alakult át,néhány történelmi szakaszon, mikor is a lakhatás mellett elérhető kedvezmény lett. Az államosítás, illetve a panel építés egyik "mellék terméke" lett a közösségi szolgáltatás biztosítása, amelyeknek "eredményeit" azóta is "élvezzük"
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
sch007 2010.07.14 15:16:59
@JuveKrisz: Végre egy értelmes hozzászólás! Engem minden ismerősöm hülyének nézett, mikor HUF-ban vettem fel hielt 5 éves fix kamatciklussal. Az EUR törlesztés akkor 15%, ha ismerőseim megkérdeztek, azt tanácsoltam,tegyék félre az akkor elért törlesztő különbséget. Senki nem fogadta meg, viszont most engem irigyelnek. Igez kockázat nélkül nincs üzlet. Nálonk az a divat, hogy mindig nyerni, nyerészkedni akarunk, többnyire mások rovására. Egyébként csak megjegyzem, azok a csúnya bankok, nem a saját pénzüket, hanem a betétesek pénzét helyezik ki...