Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angnag

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a magyar történelem megközelítésének kétféle módjára találkozhattunk példával. Az egyik a Kerényi-tárlat, amely a figuratív festészet eszközeivel akar üzenni nekünk a magyar történelemről. A másik egy történész által (Baltavári Tamás) vezetett csapat, amely a…..
angnag 2011.11.27 21:52:34
@Steve the Great: A mozgas nem a motoron mulik, animatorok keszitik oket, amit aztan osszepakolnak. Raadasul sajnos egy profi nem kerul tobbe :(
angnag 2011.11.28 19:00:51
@WinG:
@Alterego-X:
Hiszek nektek, es innentol abszolut egyetertek!! Jo lenne, ha inkabb ilyen ertelmes dolgokra lenne penz...
Angelika a Malév túlfoglalásának köszönhetően nem fért fel egy Stockholmból Budapestre induló gépre. Mivel nem akart másnap menni, csak az stewardesseknek fenntartott lehajtható székre tudták besuvasztani. Panaszára a Malév exkluzív várótermükbe invitálta, bár állítólag ha…..
angnag 2009.09.02 15:46:14
Sziasztok! Enyem a poszt...
Osszefoglalva a kommentekre:
- Stockholmbol Budapestere meg 3 legitarsasag szallit kozvetlenul. Tehat a dontes, h tobbe nem szandekozom a Malevval utazni, teljesen realis.
- Nem tette tonkre a nyaramat a tortenet :) (kicsit tulsagosan teatralisra sikerult ironiaval nyitottam)
- Egyaltalan nem volt semmilyen onkentes toborzas felszallaskor... Es ahogy irtam, mar a repulore felerve derult ki, h nincs eleg hely. Ekkor jelent meg egy holgy. Suru elnezeskeres kozepette, es tajekoztatott, h Budapesten tehetunk panaszt a Malev irodaban. Szo nem volt masnapi, kesobbi utrol. Tapasztalatlan leven, en pedig nem eltem a jogaimmat.
Most persze vascso..., de akkor is repultem volna, csak akkor legalabb meglett volna az az illuzio, h szabad akaratombol teszem.
- A jumpseaten utazni messze nem alom. Tenyleg egy hokedli gyakorlatilag, hattal a menetiranynak. Viszont az egyik utaskisero ferfi volt, szoval nem szorakoztam annyira rosszul.
- Igazabol, egyreszt csak borsot szerettem volna torni a Malev orra ala a posztommal. Jajj, nem gondoltam azt, h most hu de kibaszok veluk... Szomorunak talalom, h a ´mi vagyunk az utasert, vagy ok vannak ertunk´ kerdes egyaltalan kerdes lehet. Ahogy ez annyi mas szolgaltatasra is vonatkozik Magyarorszagon. Persze tudom en! Ok sem jotekonysagi szervezet. Megis, ugye belolem elnek... tehat erdemes meghagyni bennem az illuziot, h fontos vagyok!
- Es vegul, tervezem a hazakoltozest. Gondoltam vegzek egy kis elotanulmanyt. Bar a kommentezok kozossege nem lehet egy reprezentativ felmeres alapja, megis gondoltam megnezem magamnak mielott pakolok, h hogy is allunk otthon azzal a `fogjuk be a szankat es oruljunk, h lyuk van a fenekunkon` dologgal.
Orulok, h sokan vannak akik nem azt probaltak belelatni, h akkor most millios, na jo szazezres, na jo tizezres karteritesre vagyom. Csak pusztan a Malev szerintem nem teljesitette azt a szolgaltatast amiert fizettem. Jogi ertelemben talan... erkolcsileg semmikeppen.
Az O hozzaszolasuk az en erkolcsi karteritesem! Mi kell meg?
angnag 2009.09.04 09:52:01
@sünbögyörő:
Szia! En mostmar nagyon kiokosodtam abbol, h minek, hogy kellett volna tortennie. Nem voltak nyelvi problemak, raadasul ketten is voltunk. Eloszor is feljutottam a gepre ahol a stewardessek siman beengedtek volna, ha (es ebben tenyleg loser vagyok...) meg nem kerdezem oket, h az en papiromon miert nincs ulesszam? Na innen kezdodott a problema. En (ismet loser...) felajanlottam nekik, mivel total ertetlenul alltak a dolog elott, h visszamegyek 50 metert es megkerdezem a foldi szemelyzetet. Innen nagyjabol leirtam: korbetelefonalgatas, ertetlenkedes, keztarogatas majd JMP felirattal visszakaptam a beszallokartyamat, es egy mehetekkel ujra fent voltam a gepen. Ahol a szemelyzet elmagyarazta, h mit is jelent a JMP... Ekkor jelent meg a gepen egy "foldi" es elmondta, h sajnos az o hibajukon kivul kettonk szamara nem jutott hely a gepen. Budapesten tehetunk panaszt... ENNYI volt!
Ketten voltunk + 4 legikisero, aki vegignezte az egeszet... szoval. Termeszetesen nem eroszakoltak ram a jump seat-et :) Csakhat elfelejtettek mondani, h van B verzio is...