Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamojed

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
szamojed 2009.08.11 13:50:02
Nagyon szomorú vagyok, ám nem meglepett!
Úgy, hogy Kedves Tóta W. hoztad gyászos formádat, újra meg újra acsarkodva, a tényeket összemosva. Csak a célt nem értem, ha ilyen rossz itt, ennyi magyar között élni, vajon miért vagy itt!? Talán csak nem azért, mert ordas, fából-vaskarikát eszkábáló gondolataidat itt fizetik meg a legjobban!? Csak emlékeztetni szeretnélek arra a közismert tényre, hogy a nemzeti büszkeség főleg a Te körödben vigyázzállásban csodált országokban nem valamiféle parlagi viselkedés stigmája. Nincs olyan, amerikai film, ahol a ne jelene meg a nemzeti büszkeség valamely formája, sávos lobogót visel jelvénykényt, vagy másként boldog-boldogtalan. De nem ám, hanem az egészséges kollektív ismeret, sőt az éntudat kifejlődésének eszköze. Ez nem azt jelenti, hogy a magyar, a német, holland, belga, USA-béli, zsidó, jobb lenne a másiknál, hanem csak annyit, hogy más. És hogy mennyivel más? Pont annyival amennyivel magyarul, németül, belgául, zsidóul gondolkodik, ismeri sajátjai múltját, nyelvét, életét. No ez az amit Te soha sem fogsz megérteni, mint színvak a színek sokféleségét hiába mutatják sokan oly jóindulatúan. Vagy nagyon is értesz, így bűnöd nagyobb, mert értelmetlenül provokálsz, keltesz viszályt. A magyar magyar, a német német, mint ahogy a tulipán tulipán, a rózsa rózsa ezen kár vitatkozni. Mint ahogy a rózsa is, a tulipán is is lehet sok színű,, azt hiszem ezen sincs mit vitatkozni. De az elvárható, hogyha a tulipán mezőbe egy egy rózsa kerül is (ezzel nincs is semmi baj!), ne a rózsa kényszerítse a tulipánra rózsaságát, hanem éljen szépen csendesen valamiféle szimbiózisban a többivel. És ne nevezze parlaginak, bunkónak azt aki végül is a helyet szorított maga mellet végül is neked Kedves Tóta W.!
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
Garas Dezső nem vette át a Magyar Rádió által alapított Karinthy-gyűrűt, mivel így akar tiltakozni az évtizedek óta a Rádiókabarét készítő Farkasházy elbocsátása ellen. A díj 32 éves történetében először maradt el az átadóünnepség. Részletek itt meg itt...