Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csssc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásvásárlás előtt állsz, és a hatalmas kínálattól már azt sem tudod hová kapd a fejed? Mindig elfelejtesz valamire rákérdezni vagy attól félsz, hogy valami fontos nem jut az eszedbe, amikor lakásnézőbe indulsz? Most összeírtuk azokat a kérdéseket, amiket feltétlen szegezz neki a tulajdonosnak!..
csssc 2019.04.05 16:25:22
@Májkül: ilyen hülye kérdésekre eladóként nem kezdenék el kamuzni! elhajtanám a kukacoskodó vevőt a.......
csssc 2019.04.05 16:29:12
@Bafana: azért ha akarja számolja össze, ne tőlem eladótól várja, hogy katalógust állítsak össze neki a bolhafészkekről, ami aztán az első tavasszal számszerűleg úgyis megduplázódhat....
Olvasónk egy helyre kis konspirációs elmélettel jelentkezett nálunk. Szerinte a GLS futárok mobiltelefonellátottságával függ össze, hogy egyszer sem értesítették a csomagja érkezéséről, miközben a pakk 17 napot töltött az alsónémedi GLS bázison, mielőtt visszautazott volna Londonba a feladóhoz. Hogy…..
A sztori legnagyobb kérdése azért az, hogy a szolgáltató miért módosít automatikusan, és pláne miért nem értesíti egy ekkora változásról a vadiúj fogyasztóját?  T. Homár! A Főgáz felbecsüli, nem megbecsüli új ügyfeleit Dél-Alföldi kis városunkat is elérte az összes gázszolgáltató…..
csssc 2017.08.28 15:48:54
@Facelessbook: nekünk 3 fogyasztási helyünk van és egyik esetében sem érkezett meg az új azonosítót tartalmazó levél.....csak állítják, hogy kiküldték...
Bár az még továbbra sem egyértelmű, hogy mikor, miből sikerül végre felújítani az időnként füstölgő, időnként rossz ajtót nyitogató metrót, a fővárosi közgyűlés kormánypárti többsége második nekifutásra sikeresen kidobott az ablakon pár milliárdot: radikálisan csökkentik a Budapesten rendezett…..
20 évvel ezelőtt, fiatal értelmiségiként, kezdő tanárként dolgoztam egy középiskolában és a munkával párhuzamosan még egyetemre jártam, később doktorandusz lettem.  Az utazás, könyvek, konferencia költségek komoly anyagi terhet jelentettek a napi megélhetés mellett, ezért minden többletmunkát…..
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
csssc 2017.01.26 19:10:01
@Leadfoot: akcióznak, van olcsóbb ár is!
Némelyik önkormányzat elég sajátos számításokkal veti ki az építményadót, az alábbi ügy is hasonló kérdéseket vet fel. Tisztelt Zugügyvéd! Egy épület garázsszintjén teremgarázst vásároltam, osztatlan, közös tulajdonként,  az adózáshoz bevallást adtam…..
csssc 2013.10.01 13:51:07
@merjünknagyotálmodni:

tévedsz: nem vagyok újgazdag, csak alsó kategóriás kisautóját is védeni akaró tulaj,

Logikus rendet szeretnék, garázsként adóznám le ahol meg lehet állni és mondjuk tűzoltóút adót / ha ezt törvény lehetővé teszi, előírja/ fizetnék azon tulajdoni hányad után ahol megállni sem lehet. A csúsztatás, "vegyes-felvágott" látod odavezet, hogy sokan, mint te még a problémát sem fogják fel.
csssc 2013.10.02 09:43:09
@Sandor Akarki:

Pontosítok:

ez egy emeletes épület alatti garázsszint kb 70 garázshellyel.