Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ke.....csa....

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mérés nem mérés, de kettő azért már valami: a Tárki után ma a Medián is a Jobbik egyértelmű erősödéséről számolt be. Utóbbinál a párt már az MSZP-t is beérte (bár a baloldali közös lista támogatottságától elmarad), s elnöke, Vona Gábor – hajszálnyival…..
ke.....csa.... 2014.03.06 21:23:15
@szoja122: Te pedig két példabeszéd között lapozz bele a programjukba.
ke.....csa.... 2014.03.07 09:22:55
@szoja122:
Sajna a Jobbikosok hozzászólásai - azokéra gondolok, akikre te - pont annyira relevánsak, mint a hasonló stílusú baloldali, vagy "fideszoldali" hozzászólók. Ezekkel egyszerűsítve a képletet, a különbséget úgy definiálnám, hogy a rendszerválás óta regnált kormányok termelték ki a Jobbik létrejöttét. Ezért inkább magukat okolhatnák. Ők a mi kis Janukovicsaink, Timosenkóink.
Nem kergetek délibábot, amit írtál az sajna igaz, viszont érdemes volna azon települések helyzete után olvasnod, olvasnotok, ahol jobbikos a polgármester. Persze a cikkek elfogulatlansága megint olyan kérdéses, mint amit írtál a "nyomáról".
Ki a fene számít úgy az oroszokra, kínaiakra, stb. abban az értelemben, ahogy te gondolod? Arról van szó, hogy nem az EU az egyetlen lehetséges kapcsolódási pont a külvilággal. Kiaknázatlan kereskedelmi, gazdasági lehetőségeink vannak, míg az Unió olyan keretek közé szorít, hogy pl. bizonyos termékek nemtermesztéséért többet fizet, fizetett a gazdáknak, mintha termelték volna - kvóta rendszer.
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..