Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nora300

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolakezdéssel egyidőben, szeptember elsejével bezárják az utolsó pestlőrinci gyorséttermet a Lőrinc Centernél lévő Mc Donald's-ot. A csaknem húsz éves, piros repülős vendéglátó hely sok ezer kerületi fiatal számára szerzett korábban feledhetetlen élményeket, hiszen…..
nora300 2014.08.29 19:49:54
@De82: hónapok óta már Autogrill üzemel a helyén, nem áll üresen.
Imittto levele volt az első igazi durva lökés a szeretet ünnepébe, úgyhogy mi most el is kezdünk meghatódni ezen a rövid kis Nők Lapjába illő történeten. Sziasztok! Épp az ímént hívta kollégámat a felesége hogy levelet kapott - igazi papír alapút - a Liget…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
A "mozgássérült parkolókártya"a modern magyarban a "leánykereskedelemmel", a "nyersópiummal" és a "progresszívvel" azonos hangulati értékű kifejezés. Emiatt nyilván annak a törpe minoritásnak a legrosszabb, akik valóban rászorulnak a…..