Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Udy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő levelet kaptunk tegnap: Tisztelt Címzett! Kollégáim tájékoztatása és a mellékelt fotók szerint a Bp. XIV. kerületi vasúti aluljárót Önök átfestették. Az aluljáró a MÁV ZRt. területe. Nyilvántartásunk szerint az átfestésre engedéllyel nem rendelkeznek.…..
Udy 2014.10.07 20:05:47
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
A nyilatkozatok alapján ma (04.11.) már üzemanyaggal is elkezdték feltölteni az Unha-3 (Tejút-3) rakétát az elvtársak, és holnap akár el is startolhat. Hogy ezúttal sikerrel elérik-e az űrt, az már más kérdés - gazdagabb országok is belebuktak ebbe, elég csak dél-koreai vagy…..
Nem igazán turista téma, tudom, de külföldön élőknek elég fontos az a bejelentés, amit a Külügyminisztérium államtitkára tett: rövidesen, valóban újra lehet új útlevelet igényelni a nagykövetségeken.  Bemásolom ide az MTI hírét, ami tényleg örvendetes fejlemény,…..
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
Olvasom, hogy Isaszegi tábornok és még néhány más hadfi Gubcsi Lajos, a nagy kortárs magyar humanista amatőr darabjában játszottak, illetve statisztáltak. Ezen most illene szent borzadállyal moralizálni, pedig ez jó.Ott van például a népét sanyargató XIV. Lajos akinek udvarában…..
Udy 2011.09.07 14:32:39
Modorosblog mindentbele.blog.sk 2011.09.05 21:09:00
Hogy lesz egy Palisády-i gyerekből győri, majd budapesti lakos? Hogy szurkolhat egy szlovák a magyar válogatottnak (is)? Itt megtudjátok. Magyarország egy anyaországi szlovák szemével.Sziasztok, kedves szlovák szurkolók. Mindenkit üdvözlünk innen, BUDAPESTRŐL, a világ legmenőbb és…..
Sziasztok, Modorosok! Rendszeres olvasója vagyok a blogon megjelenő mesterműveknek, és igen, bevallom: sokszor magamra ismerek. Munkámból kifolyólag elég sokat utazom vonaton és elég jól kiismerem az ott rendszeresen vagy csak alkalmilag közlekedő embereket.Üdvözlettel: a…..