Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigatalp

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
csigatalp 2012.01.07 15:23:10
@vadász2: igen, a deviza adósság nyomasztó, de most veszik át az önkormányzatok deviza adósságait, hoznak egy törvényt, hogy ezt is kifizetheti az állam FT-ban, nyomott árfolyamon, ill átváltják Ft adósságra, s máris érdemes inflálni a ft-ot
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
Tízből nyolc olvasónk nem ért egyet a magánnyugdíjak államosításával. Szerintük ez lopás. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban megnézzük, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a hét legnagyobb horderejű bejelentéséről, a magánnyugdíjak…..
Tényleg ne! Nekem ez az új nyugdíjrendszer nagyon tetszik. Nem, hülye leszek visszalépni az államiba, inkább “társadalmon kívüli” leszek, ahogy Matolcsy megfogalmazta, egy fekete bárány. Megtartom magamnak a 10%-ot, befektetem, és majd abból tengetem nyugdíjas éveimet -…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
csigatalp 2010.04.20 16:17:49
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
December elején jól kicseszett a House- és SzülFel-rajongókkal a TV2, amikor a legizgibb részeknél hagyta abba az ötödik évadot. Tudtuk, hogy nagyjából három hónapot kell várnunk a folytatásra, de most megérkezett a jó hír: már csak alig több mint két hetet kell várnunk, és…..