Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ojni

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elegem van a sok kis pöcsből, tudatlan faszjankóból! Azt hiszik, hogy tudják a frankót, holott fogalmuk sincs evolúcióról, ökológiáról, környezeti hatásmechanizmusokról, az energiák forrásáról, a természet törvényszerűségeiről, az élet élet mivoltáról, a…..
Három szuper alkotásra hívnám fel a figyelmeteket! Hosszúsági sorrendben adom elő és talán jelen esetben a leghosszabb egyben a legmegdöbbentőbb is. Szeretettel várom a véleményeteket! ..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..
Mit csinálnál 20 000 LEGO-val? Biztos, hogy nem azt, amit Simon Pillard and Philippe Rosetti, ugyanis ember nincs, akinek - rajtuk kívül - eszébe jutna, hogy beborítsa a konyhapultot legóval. Márpedig nekik eszükbe jutott, vettek egy IKEA konyhapultot, hozzá 20 000 legót és szépen…..
Blogos alapot kapott a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport, sokkal komplexebb lett, még több információval, sűrűbb tartalomal. Átláthatóbb és tematizáltab lett, menükkel ellátva. Ideje volt ennyi jó dolgot rendszerezni! A régi oldalon megszokott friss…..
A CORA nagy hangsúlyt fektet a természet védelmére, és kiemelten támogatja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fehér gólya-védelmi programját.Ha Te is szereted a gólyákat és számodra is fontos a védelmük, akkor küldd el nekünk rajzodat „Legkedvesebb…..
Forrás: Jankó András és blogja"Keith Farnish "Time's Up!" (Lejárt az idő) című könyvében összeírt egy tízes listát arról, hogy mik a fő okai, ami miatt a domináns kultúra emberei a valóságtól elszakadva élnek. Ezeket a társadalom vezetői eszközként…..
Ez azt jelenti, hogy a Magyar Természetvédők Szövetsége elkészítette a MOL éves fenntarthatósági jelentésének első alternatív kivonatát. A kiadvánnyal el szeretnék érni, hogy a MOL tevékenységeinek, beruházásainak tervezési és végrehajtási fázisánál a zöld szempontok a…..
Ojni 2009.10.10 00:40:10
Most nagyon naívnak gondoltok, hogy ekkora reményeket fűzök a koppenhágai klíma konferenciához? De csak az ő érdekük is, nem?! Ha nincsenek népek, akiket kormányozhatnának, ha nincs Föld, amin ők is élnek, ha akkora lázadás lesz, hogy kependerítik őket a helyükről a népek,…..
JeongMee Yoon akár a fenti címet is adhatta volna fotósorozatának, amint azt alant láthatjátok. De ő inkább a "The Pink & Blue Project"-nek nevezte el, ami annyit tesz, hogy a rózsaszín és kék terv, projekt. Az alapötlet onnan jött neki, hogy 5 éves lánykája nagy…..
Ojni 2009.10.01 18:03:24
Ma a Magyar Lemezárugyár fantasztikus játékkonyháit csodálhatjátok meg velem együtt. Írom ezt minden irónia nélkül: tényleg és valóban ámultam, hogy milyen kiskonyhákat gyártottak már a '70-es években, sőt a sparhelt szerintem régebbről való, bár sajnos nem találtam…..
Láttatok már mozgó naptárt? Olyat, ami lassan, napról-napra alakul ki? Ha nem, akkor most nézzetek: Oscar Diaz designer álmodta meg a falra ezt a fokozatosan kialakuló kalendárt, amelyen a tinta állandó mozgásban van. Dinamikus faldekor, ami ugye a kapillárisok és…..
Gyerekszoba Nemcsak esős napokra! 2009.09.02 15:11:00
Egyszerre zseniális és egyszerű foglalkoztató füzet került a kezembe. Aki szeret azon töprengeni, hogy milyen a vakond lakása, mitől fél a cica és hogy néznek ki a különböző csigaházak, az most rohanjon, és vegye meg ezt a könyvet, de lehetőleg több példányban, hogy ha betelt,…..
Ojni 2009.09.03 11:09:21
Gyerekszoba Zsírkrétával képet 2009.09.03 09:38:00
A zsírkréta jó dolog - kivéve, hogy nem jön ki a gyerek ruhájából, hogy kb. fél pillanat alatt töri egy egészséges kölök minima hét részre, hogy az esti félhomályban tuti szerzünk egy agyrázkódást, de legalábbis néhány magyaráznivaló foltot, mikor egyensúlyunkat vesztjük…..
Egy újabb rovatot tervezünk: Egyszer volt címmel, amiben régi idők mindenféle gyerekholmiját készülünk megmutatni nektek. Csapjunk is bele, íme az első darab!Jó régen, valamikor 1800 körül készült ez a babaház egy asztalos keze által. 1965-ben vásárolta meg Mrs. Hibberd, aki…..