Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avelin07

29 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KisRóka...az élet... Egy éve... 2012.06.22 15:24:00
Ma egy éve, hogy nem csak a szívünk és lelkünk olvadt egymásba...azóta sem vágytam senki másra és tudom, hogy már nem is fogok...Te vagy az egyetlen, akit akarok!..
Mindig, mindenhogy... :) :P :D ;) ...de azt tudod, tudnod kell, hogy számomra tökéletes vagy mindenben!! :) ..
Kettő is van belőle :)...az egyik a fizikai értelemben vett sziget...a Nyulaké...amihez már most olyan sok csodálatos emlék fűz Miattad, ami sosem lesz kitörölhető...a másik ami érzelmi, lelki értelemben vett Boldogság sziget és ami a legtöbbet jelenti, ez pedig Te vagy, a Veled…..
 Volt már valaki a világtörténelemben, aki 33 évesen új dimenziót nyitott az életében...én nyilvánvalóan nem fogok akkorát domborítani, de tudom, hogy sokakat így is sokkolni fogok, viszont ami ennél sokkal lényegesebb, hogy az  "esetleges" nehézségek ellenére, minden percét…..
Körbeértem...jobb idővel, mint tavaly és sokkal nagyobb fájdalmakkal. Volt, hogy lehetetlennek tűnt, volt, hogy keservesen nehéz volt, de nem adtam fel, ahogy ezután már semmit nem adok fel, amit elhatároztam... Velem voltál, láttalak és éreztelek...Szeretlek!.... és bárhol is…..
KisRóka...az élet... R! 2012.06.02 23:36:00
A bringázás előestéje... ..
 Holnap 200 km bringa, 10 órán belül a Balaton körül...betegen, kimerülten, szétrúgott, szétfocizott lábakkal...jó erőpróba lesz, hogy hol tartok mentálisan, hogy képes vagyok-e küzdeni, mert ez semmi másról nem fog szólni, mint a kitartásról és a fájdalom…..
KisRóka...az élet... Az Álmok... 2012.05.31 11:32:00
 Ha álmodtál valamiről...főleg ha Valakiről...és ez az álom meglehetősen részletes volt, kidolgozott, aprólékosan felépített, hiszen éveid vannak/voltak benne...majd valami döbbenetes véletlen folytán ez a Valaki eléd toppan az álmaidból, akkor te leszel a legboldogabb ember a…..
LEGUTÓBB A PANNÓNIA UTCA KÖRNYÉKÉN LÁTTALAK KÖNNYES SZEMMEL ELSÉTÁLNI, SZERETNÉLEK FELVIDÍTANI ÉS SZERETNÉK BIZTONSÁGOS MENEDÉKET NYÚJTANI SZÁMODRA!  HOSSZAS ÉLNIVALÓM VAN MELLETTED!  HA OLVASOD, KÉRLEK, JELENTKEZZ!!  H! Sz! Ö! G! V! L.  …..
Avelin07 2012.05.29 11:20:44
@felutonmegmegvolt: választásra érdemessé teszem magam, mert vannak abszolút értékek...és a fontos dolgokat akarom kiteljesíteni...elfogadom, hogy a jelen nem az én malmomra hajtja a vizet, de tudom, hogy mindent képes vagyok megadni számára (számodra)...
 A szavak fontosak, a szavaknak ereje van, a szavak hatással vannak ránk...de sokszor nem elegendőek, elfogynak ha érzelmekről van szó, töredékét sem fejezhetik ki annak mi lelkünkben zajlik. Egy ölelés az teljesen más...egy ölelésben benne van a tested, a lelked, az összes…..
 Elfojtani mindent el lehet, a legszebb és legjobb dolgokat is, de ami ennyire élni akar, ami  annyira felemelő, mint a mi Szerelmünk, azt életben kell tartani, ki kell teljesíteni, hiszen pont ez az értelme, ezért nem felejtettük el egymást, hogy megkaphassuk az újabb…..
 A távolság keserves...de míg kommunikálsz a másikkal sokszor egészen elolvad...a szívedben hordott kedves ilyenkor életre kell és érzed bőre bársonyát, érzed illatát, ízeit, érzed érintését, szinte még teste melegét is...Amikor megszűnik a kapcsolat jön a zuhanás a…..
 Nem lehet minden sorsot rögtön az elején beteljesíteni...kell idő, hogy felnőjünk a feladathoz, kell idő, hogy vállalni tudjuk a ránk rótt kihívásokat, kell idő, hogy ne legyen kétségünk saját magunkban. A kősziklák is olvadt kőzetmasszaként kezdik és függően az…..
Van egy olyan kérdés, amiről bár beszélgettünk néhányszor, nem tudtuk igazán átbeszélni...ez pedig az, hogy mennyire, miképp és hogyan tudok én apa lenni, apának maradni; fel tudom-e mérni, mit veszítek és mit kell elengednem, hogy egy újat kezdhessek,  és az új életemben…..
Lehet, hogy megkésve bár..... de törve nem...megy előre az ember, mert tudja mennie kell, tudja mit akar, tudja mit kell tennie...és minden nap újabb lépést tesz előre...lehet, hogy nem mind látványos, de mindet meg kell tennie, hogy végig mehessen az úton. Érzem, hogy…..
 Ő...egy kislány, akit óvni, ölelni és babusgatni akarok...Ő...egy angyali mosolyú teremtés, aki puszta jelenlétével felvidít...Ő...egy humoros, kedves lány, akivel együtt nevetni az igazi szórakozás...Ő...egy okos, intelligens ember, akivel minden beszélgetés tartalmas és…..
Megérkezünk a Földre...illetve amikor lelkünknek futnia kell egy kört a földi létben, kap ehhez egy testet. Az első pár évben a léleknek hatalmas előnye van a testhez képest, a test fejletlen, esetlen, rengeteget kell tanulnia, míg a lélek, egy az első pillanattól kezdve működő…..
KisRóka...az élet... Úton... 2012.05.16 11:31:00
Rögös...ahogy megmondta Róka is...kár, hogy ezt már kívülállóként, legalábbis távolodóban mondta...nem azon az édes búgó hangján, amit annyira szeretek és ahogy mindig hozzám szólt mikor átöleltem...Rögös, de haladni kell rajta...rögös, mert a korábbi rossz döntések…..
KisRóka...az élet... Félek... 2012.05.16 08:06:00
 az a hideg sokkal hidegebb...és az a sötétség sokkal félelmetesebb, mint bármi, amivel eddig találkoztam...kapaszkodom...próbálok felállni...de átfagytak a csontjaim...nem működnek az izmaim...olyan, mint egy rossz álom mikor menekülni kell, de béna a láb...amikor üvölteni…..
Tisztázzuk ... a fájdalomérzetre szükség van, meglehetősen fontos, hogy megkíméljük testünket a roncsoló hatásoktól, szövetkárosodástól, megtanuljuk, hogy mi az ami ártalmas... persze a fájdalomnak ezer arca van és ez rögtön árnyalja a képet...mert van olyan…..
KisRóka...az élet... ...Róka... 2012.05.14 16:45:00
Ki is Ő valójában...megmagyarázni...elmesélni nehéz...ezt leginkább érzi az ember...minden tagjában ott él...kitölti a lelkét, ott van minden szívverésében, minden gondolatában, minden légvételében...mégis fontos a tudatosság, hogy az ember kívülről is tudjon szemlélni…..