Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csernusova

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet nem fake egy történet, amiben az izzadós fiú röhögve fingik a randikon? Szereplők Én Matild 24 György 30 2008 tavaszán találkoztam először Gyurival. Egy buliban futottunk össze ahova egy barátnőmmel érkeztem. A barátnőm régi ismerőse volt. Beszédbe elegyedtünk.…..
Ki gondolná, hogy a békés háziasszonyokhoz szóló Nők Lapja fórumán éppen arról értekeznek, hogy valakit izgat az, ha egy rosszalkodó nőt kopaszra borotvál büntiből az ura és parancsolója? Bázer, ti meg ide jártok mocsokért.  Nyitó hozzászólás2005-11-19…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő…..
Csernusova 2009.10.12 12:59:36
@Andi86:"Összeköltöztünk és minden túl tökéletes volt egy darabig….aztán jöttek a viták. Én suliba jártam így nem dolgoztam, ő csajozgatott és már minden apró dolgon összevesztünk. Ekkor megtudtam, hogy ő csókolózott egy másik csajjal és így szakítottunk. 7 hónapig se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, külön éltünk, de mégis ragaszkodtunk egymáshoz, aminek az lett a folyománya, hogy újra összejöttünk" - nem voltak párkapcsolati problémák?Játszmáztatok egy mással.Elvesztegettetek egymásra egy csomó idöt.De legalabb tanulopenznek jo volt...remélhetöleg...
Csernusova 2009.10.12 13:19:06
@Andi86: pontosan azért jók az ilyen storyk hogy az ember lassa milyen ne legyen, miket ne tegyen meg a sajat eleteben! Hogyha mar igy alakult, akkor arra figyelj a jovoben, hogy kovetkezovel tiszteljetek egymast, legyen meg a tiszta, oszinte kommunikacio és akkor van eselyetek egyutt!
A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk,…..
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
„Én nem akartam, hogy a két srác (akik barátok voltak) összevesszen miattam”. Egy hosszúra nyúlt éjszaka történetét olvashatjuk, és egy lány váratlan találkozását egy falombbal. Két fiú rajongja körbe őt, kocsikázni viszik, de a jármű lerobban, odakint pedig…..
Majd eltelt pár hét csöndben. Közben visszahozta a cuccaimat, amik nála maradtak. Ekkor beszélgettünk kicsit és közölte, hogy ő már nem szerelmes belém, de legyünk barátok. Biztosított, hogy nagyon tetszem neki, klassz velem lenni, de csak barátságot tud adni.A kép innenKedves…..
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Csernusova 2009.10.06 14:08:56
@Nandi29: Tudod mindig kettően áll a vásár. Ha annak idején megpróbálták volna időben rendbe hozni a dolgot akkor még sikerülhetett volna boldogan tovább élniük együtt, de szarból már nem lehet várat építeni,ha már vki nem érzi tovább jól magát a másikkal akkor nem kell érőltetni. Én magam is voltam hasonló helyzetben, a kedves fiatalember a mai napig nem bírta elfogadni hogy én miért nem akartam tovább.Micsoda önzőség...te szívesen lennél olyannal aki a szemedbe mondja, hogy már nem akarlak tovább,nem megy?!
Csernusova 2009.10.06 14:15:24
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Hát még jó hogy magával törődik én sem alkudnék meg vki mellett csak azért hogy neki jó legyen, mert " végülis olyan rendes srác" ha ő már felmérte hogy a lánnyel tényleg nem lehet jobb és együtt tényleg megpróbálták, nem ment, akkor miért tovább?! Ennyi.
Csernusova 2009.10.06 14:26:32
@orient: Na ez már ne is haragudj a legtipikusabb elb@szott hozzáállás a dolgokhoz. Én hiszem, hogy meg lehet tartani a szerelmet és nem kell beletörődni abba, hoyg jaj idővel úgyis szar lesz....Csak az elcseszett szülői és nagyszülői minta alakította ezt ki benned.De neked még megvan lehetőséged minőségien élni csak időben változtatni kell rajta.Ja és együtt a pároddal ha úgy érzitek hogy konfliktus van, nem pedig beletörődni a kakiba...de kinek hogy,Én nem tenném.nekem fontos hogy minőségi életet éljek!
FérjBlog elvált szülők 2009.09.02 06:55:00
Valamelyik nap a Porontyon egy kommentben volt elsütve a következő szöveg: "egy elkényeztetett leányka, akinek pusztán az a baja, hogy a szülei elváltak amikor ő 13 éves volt". Később el lett mondva, hogy a szülők szépen váltak el, nem volt veszekedés, vita a láthatás…..