Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittudomka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
mittudomka 2010.02.16 13:22:28
@Kovácsné: Igen, erre a következtetésre jutottam én is. Sajnos valóban ezt tapasztalom.
Szintén példa. Óvodás gyerek húzgálja a hajam, jó erőteljesen a buszon.
Miután anyuka semmit nem reagál, pedig látja, szólok neki, hogy légyszíves, ne bántsd a hajam.
Anyuka kire ripakodiK? Rám. Hogy én csak ne neveljem az ő gyerekét.
Min is csodálkozunk?
mittudomka 2010.02.16 13:35:44
@Archenemy: ha lett volna rágó nálam, tuti a hajába nyomom. az anyukának. :)
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
mittudomka 2010.01.25 12:14:41
@Legelő Őse: De bizony, ez így van. Az az ember magát járatja le, és ezt egy jó pincér jól kezeli, úgy, ahogy mondod. A bunkó illetőnek pedig lehet, hogy nem lesz több randija, ha a nő normális, és helyén kezeli az ügyet. :)
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
mittudomka 2009.11.11 15:35:05
@Ami429: Hogyne tudnálak. Ha egy balesetben elveszíted a lábad, akkor is tovább tudsz élni, sőt, ha elég erős vagy, még valamennyire boldog is lehetsz.
De nem hinném, hogy direkt levágatnád, mert úgy is lehet teljes életet élni.
A helyzet az, hogy a gyereknek mindkét szülőre szüksége van. Attól, hogy sajnos előfordulnak válások, halálesetek, ez a tény nem változik meg. Csak az élet szar, az abnormális helyzetekhez is alkalmazkodnunk kell, lehetőleg a legjobbat kihozni a rosszból is.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy eleve, önző módon vesztes helyzetből kellene indítani egy gyereket, ráadásul előre megfontoltan, tudatosan, aki semmiről nem tehet.
Az ember nősülés után máshogy nézi a nőket. Ez nem a házasember "bölcsessége", hanem egyszerűen kiegyensúlyozottabb az ember, és képes szexuális kényszer nélkül gondolni/nézni a nőkre. A szűzkurvaság fogalmát páran már próbálták megfogni, de rettenetesen…..
FérjBlog gyerek 2009.09.02 20:40:00
A válástól függetlenítve, valójában nagyon apró hibákról van szó, amiket a szülők hajlamosak elkövetni, csak alaphelyzetben nem olyan látványosak a következményei, könnyebben betudhatóak lelkiirányultságnak.A szülő-gyerek kapcsolat egy fontos, de apró része, hogy családi…..
mittudomka 2009.09.03 17:58:55
@azallamenvagyok: Mondtam én olyat, hogy nem kell építgetni? :)
Eszem ágában nem volt. Én végigcsináltam, nem a levegőbe beszélek. Mellette álltam, aggódtam, azt nem tudtam félretenni, amikor csúszott lefele.
Elmondhatta, mégsem tudott szabadulni. Aztán megtaláltuk a közös megoldást. Kiszakítani a környezetéből, külföld, meló. Visszatalált magához.:)
És elmondanám, hogy a kedves barátok ugyanolyan sportolók voltak, mint ő, nem a játszótéren, bulikban, éjszaka szedte őket össze.
Állítólag, szerinte is, és a testvérei szerint sem rontottam el semmit.
Az élethelyzetünk viszont valóban próbára tette az egész családot, nyilván oda menekült.
mittudomka 2009.09.03 18:30:33
@mittudomka: najó, ez nagyon hülyén hangzik, hogy semmit :), nyilván a próbálkozás során voltak mellékvágányok, de alapvetően tán nem álltam rosszul a dologhoz.
FérjBlog elvált szülők 2009.09.02 06:55:00
Valamelyik nap a Porontyon egy kommentben volt elsütve a következő szöveg: "egy elkényeztetett leányka, akinek pusztán az a baja, hogy a szülei elváltak amikor ő 13 éves volt". Később el lett mondva, hogy a szülők szépen váltak el, nem volt veszekedés, vita a láthatás…..
mittudomka 2009.09.02 11:26:59
@kitty allen: : Van úgy, hogy közben romlik el. Sokszor kötnek valóban éretlenül házasságot, és idővel más irányba indulnak el a házasfelek.
Abban egyetértek, hogy sokan hamar feladják önös érdekükből következően. Egyszer élünk felkiáltással. Csak elfelejtik, hogy a gyerekért felelősséggel tartoznak.
Megtiltanám a csak szerelemből házasodást. Ugyanis, ha a szerelem elmúlik, akkor néznek, hogy ki ez az ember mellettem? Nem jó, ha valakinek nem a szerelme a legjobb barátja is egyben.
Ha megvan ez a közösség, akkor jó eséllyel nyújtanak biztos hátteret a gyereknek, hiszen neki erre van a legnagyobb szüksége. Ha a szerelmed a barátod is volt, ha nem is tudtok egymással már együttélni, jó esély van arra, hogy normális kapcsolat legyen válás után is. (Az esetek többségében pedig a válás is elkerülhető.)