Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanyasi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki azt várta a negyedik évad záróepizódjától, hogy minden kérdésére választ adjon, akkor csalódott, de ő ezek szerint eddig sem nézte a sorozatot, sőt, tévét sem, mert akkor tudná, hogy soha nincs olyan, hogy megmagyaráznak mindent. Különösen nem egy olyan évad végén,…..
Tanyasi 2014.04.01 15:16:37
Szerintem még mindig az első évad volt a legjobb, főleg mikor Rick belovagolt a városba és az utána történt jelenetek, meg a Glennes részek. A 2. és 3. szóra sem érdemes. A 4. nagyon sokszor felidegesített. Nekem nem jött be ahogy szétszedték őket és több részen át ugyanaz volt a történet csak más szereplőkkel (társaság egyik fele maradni akart, másik fele menni, ec-pec-kimehetsz valaki majdnem meghalt és végül mentek tovább). A két lánytól meg ideggörcsöt tudtam kapni, kegyetlen idegesítőek voltak, ahogy erőltették a zombiszerelem szálat azzal a kis nyomoronccal. De pl. Carl is megérdemelte volna az analizálást, amiért az első részekben Rick félholtan fekszik, a kis ... fia meg beszól neki, hogy meg se tudja védeni.
A tudósos sztori meg annyira valótlan, hogy szörnyű... Nem mondhatja el senkinek mert szigorúan titkos. Az persze. Ha meghal akkor mi lesz, viszi magával a megoldást? Hülyeség. Meg is lepődtem, hogy az első zombitámadást túlélte, pedig vártam mikor karolják át félholtan és kezdi el magyarázni a megoldást, majd hirtelen meghal és a legfontosabb infót már nem tudja elmondani. (Amúgy 100%, hogy így fog történni valamikor...)
Summa summarum, Darabont nagyon is hiányzik innen, hogy egy kis pörgést, változatosságot. Új helyszínek? Városok? Tél? Valahol valami katonaság? Senki ne mondja, hogy mondjuk egy katonai bázist a semmi közepén le tudnak rohanni zombik. Jó, egyet oké, de mindet?
Na mindegy, szerencsére már csak 5 nap A Jég és Tűz daláig.
Tanyasi 2014.04.02 05:08:18
@Csigataposó: Már régóta nincs is a stábban Darabont...
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Tanyasi 2014.01.16 15:24:16
@Szelid sunmalac:

Viszont aki otthon egy disznót nevel kínkeservesen, létminimum szintjén éldegélve, annak az a szalonna felbecsülhetetlen...

A ciginek minimális jótékony hatása sincs, sőt. De tudom, dögöljek meg én is meg a Fideszes Hír TV is, csak mert. Még jó, hogy elég csak X-elgetni, így lesz esélyed arra szavazni akire szeretnél :D
Tanyasi 2014.01.16 15:31:24
@Szelid sunmalac: A dohányzás pl. nem egyéni, mikor fújják a képedbe a füstöt, de persze nem muszáj levegőt venni addig a pár másodpercig amíg elszáll...
Tanyasi 2014.01.16 15:44:11
@Szelid sunmalac:

Fel is keresek mindjárt egy ilyen baráti kocsmát, kikérek egy hektót a legdrágább piából, jól megvacsorázok, rendelek még a környékbelieknek is, aztán mikor megunom a társaságot, fizetés nélkül elmegyek, hiszen barátok között vagyunk, nemde?

Na ugye, hogy te sem gondoltad komolyan ezt a fals eszmefuttatást a baráti társaságról meg a piapénzbe beszállásról.