Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dankopista

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik egyetem blogharcosai küldték be a Zugügyvédnek az alábbi tengerentúli jogesetet, miként ítélik meg a bloghozzászólásokat az Egyesült Államokban. Nálunk a jog sokkal szigorúbb, az Index is veszített pert egy vidéki főiskola igazgatóját bíráló bejegyzés…..
dankopista 2009.11.18 00:33:27
@dshk: @▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: egyetértek, a 70%-os elpártolás nem egyetlen sértett ember posztja miatt történhetett, az intézmény működésének hiányosságait ez az arány önmagában is bizonyítja. Nem beszélve arról, hogy egyetlen személy nehezen tudna megrágalmazni egy céget úgy, hogy megrendítse. Fordítva elképzelhető, hiszen egy intézménynek összehasonlíthatatlanul szélesebbek az eszközei propaganda kifejtésée, mint az egyénnek. Egyenlőtlen harc ez, és ha a magánember győz, akkor az fényes bizonyítéka annak, hogy nem rágalmazott, hanem jogosan bírált.
dankopista 2009.11.21 21:43:09
@balo83: Szerintem az, hogy itt egy perrel való puszta fenyegetéssel meg lehet félemlíteni blogolót és szolgáltatót. Ebből pedig az, hogy ha ezt hagyjuk, akkor a véleménynyilvánítás szabasága csorbul, a rendszerváltással elért vívmányaink elvesznek, a demokrácia visszafejlődik.