Regisztráció Blogot indítok
Adatok
italmester

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
italmester 2010.08.03 20:59:56
@Lucius Flavius Arrianus:
Kádár János 1912-ben született Fiumében. Eredeti neve Csermanek. Apja zsidó.
Horn Gyula 1932. július 5-én született Budapesten. Angyalföldi munkáscsaládból származik, édesapja, Horn Géza szállítómunkás volt. Édesanyja, Csörnyei Anna gyári munkásnő. Mindketten mint ez a zsidóknál szokásos, baloldali érzelműek voltak. A család a két világháború közötti magyar proletárcsaládokra jellemző nagy szegénységben élt.
Orbán-szövetségre lépett a likuddal (szélsőséges zsidó párt)ez már a szemembe az jelenti hogy az.
gyurcsány-lehet hogy nem de a felesége a dobrev az biztos hogy az.. mellesleg előszeretettel viseli a kipát..
de tudod mit itt egy link nézz körül...
hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben
lehet hogy te nézted ezt be?
italmester 2010.08.03 21:06:29
@tundrazuzmo: figyelj.. a vérvádat ejtették.. akkor kik is a gyöztesek?
italmester 2010.08.06 00:21:42
@altoid: figyelj ne sértegess.... !!!!! sok ügyben ejtették ami utólag igaznak bizonyolt... birói elfogultságról nem hallotál.. és pénzhatalmi nyomásgyakorlásról?
mondjuk lehet amekkora bunkó paraszt vagy lehet nem..

@josef_k:
nekem ugyan nem mond semmit ... talán neked ?
"A gójok legjobbikát öld meg!" (Tov sebagojim harog. Aboda Zara 26b. Tosephot. Ven. Soph. 13c.) Raschi
(Ad Exod. 14. Am. 7. kiad. a kel. kiadásban: "Az eretnekek már minden hímezés nélkül nevén nevezi a gyereket: "A keresztények legjobbikát meg kell fojtani."
ez elég?
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..
„Inkább napi szinten nyüstölik a nejüket, mintsem meg kelljen válniuk azoktól a viszonylagos kedvezményektől, amiket mégiscsak kedves feleségük biztosít rendre nap, mint nap” – Inkább egy nagyon figyelemreméltó (és vitára hangoló) eszmefuttatás következik, mint…..
Énvezettem? A jókat ki menti meg? 2010.05.07 16:06:00
Matolcsy György nyilatkozta a TV2 ma reggeli műsorában, hogy bizony a devizahitelesekre még rájár majd a rúd, lesz itt még fogaknak csikorgatása, főleg akkor, ha a mostani, eléggé idegesnek mondható nemzetközi pénzpiac továbbra is inkább kockázatkerülő lesz. S hogy a nagy nemzeti…..
Íme egy kazal friss vagy régebbi, de örökké aktuális hír, közszolgálati jelleggel, minden, ami a mérsékelten iszákos olvasóinkat érdekelheti.Eddig is sejtettük, hogy az alkoholos italoknak az emberiség történelmére gyakorolt harását nem lehet eléggé…..
Következzék egy kis privát elmélkedés, vagy ha úgy tetszik, okosság. Mióta jócskán megfeleztem a belögybölt bor mennyiségét, közben egy alapvető összefüggést is felismertem. Ti., hogy nem elég, ha  a vedelésben borozgatásban a mennyiséget és a…..
látens iszákos Íme a program 2010.03.04 18:15:00
Egy kicsit visszatérünk a nyavalygós 'énblog' vonulathoz, ha már az első írásokban legalább annyi megválaszolatlan kérdést vetettem fel, mint a Lost összes eddigi évada. Ezért jöjjön pár válasz, ismét kizárólag saját tapasztalatból. Nincs happy end, sőt inkább károgni…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
Sajnos, nem paródia, hanem csak Abszurdisztán mocorog egy picikét ... Október 26-án átadták (részlegesen) a felújított Vámház körutat a Kálvin tér és a Fővám tér között. És óriási szarkavarás után sikerült kilobbizni, hogy legyen rajta bicikliút. A parkolósávok…..
Napról-napra egyre kínosabb ... Már 14 ember van előzetesben a sajóbábonyi "tömegverekedés" miatt. Az arány 14 - 0. A tények makacs dolgok, némi zavar is támadt az Erőben, hogy ezt mégis hogy magyarázzák ki ... A TASZ és hasonló társai csak annyit tudtak…..
Nyilván mindenki ismer a környezetében olyanokat, akikben a nap bármely tetszőlegesen kiragadott pillanatában van valamennyi szesz, legyen kora reggel vagy késő délután. A szememben ez a fajta alkesz nagyobb rejtély, mint az absztinensek (ugye, abban nincs…..
Nemzeti lovastengerész-kormányzónk életútja felvázolásának harmadik harmadához értünk, s - akárcsak az elsőt és a másodikat - ezt is mr. nemo, immáron rutinos vendégposztolónk tálalja elétek. Mivel a szerző (a téma érzékenységét, valamint a lemilblog írott és íratlan…..
A lányok nem reklámoznak semmit, csupán Halloween alkalmából öltöttek magukra kólásdobozt, de képesek lennének bármikor fellendíteni az üdítő fogyasztásunkat...
 Miért elégednél meg azzal, hogy kiválasztod az ízlésednek megfelelő vodkát, amikor megcsinálhatod hozzá a saját reklámodat is? Mindezt úgy, ahogy neked tetszik. Az Ohio állambeli Northlich cég forradalmi ötlete ez a Vodka Reklám Generátor honlap, ahol te alkothatod meg a…..
A BKV-vezér szeptember harmincadikán Az Este vendége volt, Mészáros "Bérrettegő" Tamás lánya, Antónia a tanácsadói és menedzserszerződésekről faggatta. A beszélgetés közben megtudhattuk a Vezérigazgató Úr legújabb ötletét, amivel rendességét, emberségét,…..
A szomszéd csaj leszopott, miután kibontottam neki egy üveg bort. Amikor hazaértem, kint állt az ajtaja előtt. Köszöntem, és megkérdeztem, hogy mi a helyzet, hogy van. Erre mondta, hogy megihatnánk már azt a szomszédüdvözlő piát, amiről szó volt korábban. Hát pont a…..
italmester 2009.09.04 14:22:28
Ma lép életbe a nyári nagy vitát kiváltó "terézvárosi csendrendelet". Este 10 és reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva a kerületi szórakozóhelyek, így valószínűleg háromnegyed 10-kor kidobnak minden vendéget, akik szépen átsétálnak mondjuk a Király utca másik…..