Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... hogy mostanában megint főzök. Igyekszem heti kettővel letudni a dolgot, tekintve, hogy csak ketten eszünk otthon hétköznap, és a reggeli-délutáni ovijárattal és Zsiga-csigával nincs valami sok időm. Így történt, hogy egyik nap a híres Á Table pékség méregdrága kínálatában megláttam egy…..
2019.11.25 21:00:06
ez ide passzol.
444.hu/2019/11/25/a-balfasz-szakacs-amikor-megszopat-a-sztrapacska
Bár te nem vagy hivatásos író, én a te sztoridon jobban röhögtem (bocsi)

várom a folytatást
Rendet rakok benne, ez most már biztos, mert öt tonna és semmit nem találok meg turistatérkép nélkül. És ha már így alakult, álljon itt egy felsorolás, örök időkre, elrettentésül.  Olyan sorrendben írom, ahogy a kezembe akad kipakolás közben.  - pénztárca (megérne egy misét, mi minden van benne,…..
Kitó és András Életképek 2016.04.03 23:33:00
Tegnap elégettem a sült húst.  Reggel korán nekiláttam, én, a serény háziasszony, mert dél körül dolgom volt, és mire hazamegyek legyen az asztalon a finom meleg étel. Tejszínes csirkemell, a csirke már két napja várja a hűtőben a feltámadást, szóval serény ÉS praktikus háziasszonyként terveztem a…..
2016.04.04 22:27:13
Hát persze, hogy annyira kötődtél hozzá. Most, hogy elhunyt, neked is vannak ám kedvenc Bowie klipjeid. Jaj, de még mennyi! Most jönnek csak elő. Az a sok-sok sláger, amit amúgy is dúdoltál, most végre kikerül a Facebook oldaladra. Téged is sajnálunk, nem csak a legendás popikont. Sőt, téged talán…..
Azt mondja egy ismerősöm, hogy az a baja a konkurenciája oldalaival, hogy azok olyan megmarketingeltek. És ez szerinte baj, mert így mind olyan egyforma lett, mind ugyanarról szól. Valamiért erről nekem a Csinibaba egy jelenete jutott az eszembe: - Tupirka! Téged megkoreografáltak!-…..
Torobala baross tér című képét az Urbanista Indafotó-gyűjteményébe töltötte fel. Kösz! Palotabarát, a bpxv bloggere ismét elgondolkodtató poszttal örvendeztetett meg. A kérdésfelvetés adott, megfejtések, tippek, vélemények, jöhetnek a kommentekbe!   Elmélkedtem a…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
2012.12.10 23:01:05
Fittyet hányva az etyeki Kezes-Lábos fesztiválnak, a vecsési Káposzta fesztiválnak és a felhős reggelnek, szombaton Rácalmásra indultunk. Még sosem hallottam erről a helységről, ami kb. 70 km-re található Budapesttől Dunaújváros irányába. Közel másfél órás buszos…..