Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stellina

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..
Garázstulajdonosok fokozottan vigyázzanak! A következő történet igazi gyöngyszem, alig vártuk, hogy közzétegyük. Harcedzett titánokként sem találkoztunk akkora blamázzsal, mint amit rögtön az első randin szenvedett végig levélírónk, ’Zsuzsa’.   Az én…..
Hányszor kerültünk már kínos helyzetbe éjszakai szórakozóhelyen? Sokszor. Általában a férfinak illik állni a cehhet, feltéve, ha van rá elegendő kerete. A pultnál árakról kérdezősködni legalább olyan kínos, mint virágot venni az asztalnál keringőző, lerázhatatlan…..
Érdemes megbocsátani a hibákat, mert sosem lehet tudni, mit veszíthetünk el a harag miatt. A szappanoperák gegcsapatai mindig a dramaturgiai tetőponton sütik el az „Ikertestvér felbukkan”-petárdát… mi most érkeztünk ehhez az epizódhoz.   Az én sztorim elég…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
stellina 2009.09.05 16:05:40
Sziasztok!
Bár nagyon nem helyeslem a Csaj viselkedését - fejcsóválva olvastam a storyt, s akk még enyhén fogalmaztam -, ám a fogyás után megjött önbizalom kérdést 1 bizonyos szinten meg tudom érteni (nekem is örök prob. a hízás-fogyás kérdés). Sanszos, h az elmaradt tinikori flörtöket, pasizásokat, kalandokat szerette vna bepótolni: szeretett vna ÉLNI, ha már évekig nem tehette. Ezzel nincs semmi gond, hisz' addig tegye az Ember, míg fiatal! Mikor máskor? Ám a nyitott kapcs., az eljegyzés utáni kavarások, a nem kívánt sex...nos, sajna arra sztem sincs más szó: gerinctelen. Ezt az én gyomrom se fogadja be. Ha így érzett, tudta, h már "csak szeretet", akk 1. dolga lett vna leülni, s +beszélni a Párjával. Állítólag az őszinteség 1 jól működő kapcs. alapja. S úgy érzem, h mostanra már +bánta, amit a Barátjával művelt, mégis, azt remélem, s kívánom, h a Srácnak adja az ég, h sose lássa újra a posztírót! Hisz' csak a káposzta jó melegítve: ami 1x elromlott, azt 1általán nem lehet v csak nagyon nehezen lehet kijavítni! S a múltat ott viszik a vállukon, az nem múlik el, örökre +marad! S a sebek begyógyulhatnak, de ezek után, h bízhatna + a Srác a Lányban?!? Bocccs, posztíró, de a Párod helyében miden éjjel új nővel álltam vna össze! Perxe, Mindenki követ el hibákat, de ha tudod, h van, Aki szeret, Aki csak Téged akar, Rád vár...Aki mindig kitartott melletted, bárh is néztél ki...Nagyon rossz húzás volt, h +csaltad - + azt tetted, ha nevén nevezed, ha nem! -, m ritka az Ilyen Pasi! Kezdenek kihalni! Kívánom, h az élet vmilyen módon revansot vegyen Rajtad, h +tudd, mennyire tud fájni! Bocccs, a kemény szvakért, d ereml. hatnak,s elgondolkodtatnak!
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
stellina 2009.09.05 00:37:13
Sziasztok Mindenki!
A kommentek olvasása közben számtalan gondolat suhant át az agyamon, s míg a legelső véleményírók hozzászólásain csak sokkolódtam, addig a 100.-ikhoz közeledve már olyannal is találxtam, amivel részben v teljes mértékben 1etértettem. Ami a Srácokat & a storyt ill.: köztudott, h az alkohol oldja a gátlásokat, s míg józanon az Emberek többségének - így a story beküldőjének is - esze ágába se lenne ily' módon más kárán, naivitásán pörögni- "legszebb öröm a káröröm" címszó alatt -, addig a megfelelő szint elérése után már bőven belefér. Hisz' - sztem - nincs élő Ember, Aki életében min. 1x nem szívatott vna + Mást/Másokat (bármily' módon, csak a kreativitáson múlik minden). S hol itt a prob.? Az, h a Srácok huszonévesek? V h Csajoknak adták ki Magukat? Jajj, ugyan már! Vannak, Akik szemetebb dolgokat csinálnak, s utána verik a mellüket, h milyen nagy arcok! S ami azt ill., úgy gondolom, hha télleg 1 Lánnyal akadtak vna össze, akk a Másik Nem képviselője rövid időn belül rájött vna, h Ki/Kik, s milyen céllal ülhetnek a gép túloldalán...s Ki tudja? Lehet, h Ő is benne lett vna a játékban, s több órás beszélgetés után Ő lett van az, Aki orcára ejti a Srácokat. Az érméknek mindig 2 oldaluk van: vannak, Akiket rosszul érintett vna a szívatás, Mások viszont jót nevettek vna rajta. A kor meg...nos, Sokaknak még halálukig se nő be a fejük lágya! S miért baj az, ha Vkinek van humorérzéke?!? Ez csak 1 poén volt, s jelen esetben a posztíró volt a jobb szituban, Ő volt a figyelmesebb, rafkósabb. Ám a szerencse forgandó, s csak 1 jóindulatú, minden hátsó szándéktól mentes intés a Srácoknak: "1x hopp, másx kopp!", ezt ne feledjétek!;)
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
stellina 2009.09.03 00:53:07
Kedves Kicsiguszti!
Csak ma olvastam a storytokat, s a Nektek drukkolók közé tartoztam, míg el nem olvastam a szomorú, 1általán nem The end-et.:( Az igazat megvallva - közhely ugyan, de igaz -, ha Vki betölti a 18-at, attól még nem feltétlen felnőtt agyban is (tisztelet a szabályerősítő kivételeknek)!;) H konkretizáljam: a húgom idén vált nagykorúvá, s bár sok dologban elég józan fejjel, értelmes & ésszerű döntéseket tud hozni, ha Pasi-ügyről van szó...pfff...xal, Ő is "zöld még". Ebben a korban - s most általánosítok! - a tinik (ha Fiú, ha Lány) még nagyon ritkán képesek felfogni, h mit is jelent 1 kapcs.: mondjuk, h nem a távolság a domináló tényező. Perxe, személyiségre, 1éniségre válogatja, ezt nem tagadom. Van, h tökéletesen működik a dolog. Lehet, h a Sors újra összehoz Benneteket, pár év múlva, fősuli, 1etem után, s akk már menni fog a dolog...Ki tudja?!? Mindenesetre, 1 szép nyári élménnyel-emlékkel gazdagodtál, amit Senki se vehet el Tőled, a Tiéd marad örökké! S ami a kedves szavakat ill.: sztem szituáció-függő, h épp' milyen szavakat használsz! Mondjuk, a Haveroknak, Barátoknak csak nem vágod be, h mikor talizunk v h milyen édi/tündéri/ennivaló ez a Csaj! Ááá, az czinkes, télleg! De 1 Lánynak, főleg, Aki tetszik &/ jártok, simán, sőt! 1 kapcs. attól lesz intimebb - legalább is sztem, s ezért ne kövezzetek meg! -, ha 1mást becézitek, így is kedveskedtek a Másiknak (ám a türcsi, fürcsi, szürcsi & társaitól nekem is feláll a szőr a hátamon), s nem olyannal rukkolsz elő, mint: de zsír a csukád, de király a séród...S perxe, most még friss a szakítás, de ne aggódj: a Világ tele van kedves, aranyos, helyes Csajszikkal, Akik remélik, h 1x találxnak 1 Őket is szeretni tudó Sráccal!;)
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy…..