Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbi96

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát itt van, nekem nem igazán tetszik, de pont jó előkészítés a következő részre. Remélem az jobban fog sikerül majd.:) Addig is itt va nez, írjatok léygszii, komit. puszi, Dóri.:) 25. rész  Apa odasietett az ajtóhoz, hogy beengedje a Jonas családot. Mind ott álltunk a…..
Barbi96 2010.07.26 15:31:04
Ugye nem mondod, hogy végleg szakítani fognak, és soha többet nem látják egymást, elfelejtik egymást, és boldogtalanságban élnek az idők végezetéig?
Sajnálom, hogy ilyen későn jöttem...
A 23. résztől olvastam. Én komolyan azt hittem, hogy Nick titokban felhívja Em szüleit, és megint lebeszéli őket arról, hogy elköltözzenek, és ott maradnak, majd amikor Nick-ék visszaérnek a turnéról, mindent megbeszélnek, és megint együtt lesznek, majd pedig boldogan élnek, amíg meg nem halnak! De ez sajnos nem következett be. Megnéztem a házról a képet, és világossá vált minden. Legalábbis világosabbá. De most komolyan. Mi lesz így velük? Mármint nem Nick-kel és Emmával, vagyis de, hanem mindenkivel? Megszakadnak a barátságok, vagy minden olyan lesz, mint régen, és az esküvő után úgy döntenek a szülők, hogy visszaköltöznek? Vagy Jonas-ék döntenek úgy, hogy odaköltöznek Párizsba? Én komolyan azt hittem, amikor mondták, hogy hírük van, hogy azt jelenti be id. Kevin, hogy odaköltöznek Párizsba. De végül is csak annyit mondtak, hogy Kevin megnősül. De ezt simán megtudta volna Sophietól is. De ne érts félre, tényleg szuper hír, csak azt hittem, hogy valami fontosabbat mondanak :P Na nem mintha ez nem lenne elég fontos, de... na ebbe jól belegabalyodtam xD De azért érted nem? Csodálkoztam, hogy nem ment el a húgával a koncertre, hizs én a helyében. így, hogy végre láthatom a barátaimat, én tuti ott lettem volna, hogy lássam a barátaimat, és mindent tisztázzak Nick-el. Joe nagyon nagy arc! Remélem valami nagyon jó fog történni, és Nick meg Em újra együtt lesznek, egyszer legalábbis, és valami lesz ezzel a költözés dologgal is. A ruhákat, ahogy elképzeltem, szerintem nagyon szépek lehetnek! És az apja xD Az enyém émg ott tart, hogyha lesz pasim, akkor lelövi sörétessel... de most már ott tart, hogy most már sörözni akar vele... hát mondom jól van. Hamar legyen rész, és még egyszer sajnálom, hogy csak most jöttem. Remélem lesz valami jó dolog...
Íme, itt van! Remélem tetszik majd. És köszi Dalma, hogy segítettél, bár úgy érzem nem teljesen az lett ahogy tanácsoltad. Mégis ötletet adtál! Ezt a részt neked, és legjobb barátnőmnek Ginának ajánlom. Puszi mindenkinek, Dóri:) 22. rész- Nem teheti ezt velem, velünk! -…..
Sziasztok! Most nem résszel jeletkezek, bár már elég jól haladok vele.(De erről később) Viszont nagyon ujjongva írhatom le, hogy kaptam egy kreatív blogger díjat Pattii-tól. Nagyon, nagyon szépen köszönöm neki! Itt elolvashatjátok a törijét:…..
Barbi96 2010.07.04 10:30:50
Hát hello!Gyerekek, ez egy szörnyen hosszú, tartalmas rész! Imádjátok, légyszi, sokat dolgoztam vele. Lehet, hogy van benne pár hiba, de nem beszélek németül, és az infót csak ott tudtam volna megszerezni..:S Szóval jó ez így, ahogy én kitaláltam. :D Kérlek, írjatok kommentárt,…..
Barbi96 2010.06.19 17:16:34
istenem Dóri!!!!!!!!!!!!!!

Végre elértem idéig, az egész 2. évadot teljesen elölről olvastam! De most már itt vagyok, és... és... És annyira de annyira jóóó, hogy az hihetetlen, és én megeszlek, ha azt mered mondani, hogy nem jó! Viccet félre téve....
SZAKÍTOTTAK? Hogyan? De miért tetted ezt hm? Megeszlek! Na jó, talán nem... De annyira jó pár voltak! És Emma arról áradozott, hogyha lesz egy lánya, akkor táncolni fog, ha meg fia, akkor sportolni, olyan jó volt az a rész, nekem az nagyon tetszett!!! Cuki lehetett Nick, amikor nem mert belépni, merthogy rájuk fog omlani. Ugye Miley-val tényleg csak egy vacsora volt, és nem volt semmi? Annyira sajnáltam Nick-et akkor, hogy Emma így elküldte, végig kellett volna hallgatnia, és akkor most nem tartanának itt. *nagysóhaj* Először azt hittem, hogy észnél marad, és ellenkezni fog, vagy Nick-nek legalább lesz annyi esze, hogy nem megy közelebb, és akkor nyugodtam hiheti azt, hogy Sophie volt az Eric-kel. De nem, neki feltétlenül közelebb kellett mennie! Szegényt úgy sajnálom! Emma meg mi a fenéért nem mondott nemet neki? Miért kellett megcsókolnia? Miért csak csók közben jutott eszébe Nick? Nem lehetett volna egy kicsit előbb? Óóóóó, annyira sajnálom! Remélem még nem ment haza, és Emma még el tudja csípni, és ki tudja magyarázni! Bár, ha Nick ennyire összetörte, akkor ez volt a minimum, hogy ezt most visszakapja. Meghallgatják egymást, és minden happy lesz igaz? Emma utána megy - eszénél fogva a reptérre - elmond neki mindent, és Nick is és akkor minden csúcs meg jee lesz, és mindenki boldog lesz!!! Igaz így lesz? Ugye összehozod még őket? Ne legyen szomorú a vége!!! Annyira szeretném, ha kibékülnének! Nagyon meglepődtem azon a részen, amikor Nick azt mondta, hogy még egy dalt se ér Em. És ez a Miley... Miért kérte erre Nick-et, hogy hazudjon Emmának? Tuti vissza akarja szerezni! De az nem sikerülhet! Ugye nem fog sikerülni?
Imádollak és hamar hozzál részt!!!!!!!!!!
(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) siessss (k)(L)
11. részVasárnap reggel elég későn keltem, de még azért 11 előtt. Sophie bejött a szobámba - meghallotta ahogy zuhanyzok. amikor a fürdőből jöttem ki már az ágyamon ült és rám várt.- Egy perc - mondtam neki. Gyorsan kerestem egy megfelelő ruhát.- Na, mit szeretnél? -…..
B.U.É.K Minden kedves olvasómnak. <3..
Barbi96 2010.01.01 13:10:09
8. rész- Caroline, nem megmondtam neked, hogy korán feküdj le?!Anyám ideges hangja volt az első emlékem arról a napról. Nagyon késő lehetett, mert már a szobámba éreztem az ebéd illatát.- De, mondtad - motyogta vissza, bár a szemeim még mindig csukva voltak.- Akkor most azonnal kelj…..
6. rész- Lily fent van a szobájában - mutatott a lépcső irányába. Rámosolyogtam, megköszöntem a segítséget és felmentem az emeletre, Lily szobájába. Az ajtó mögül kacagást hallottam pont amikor bekopogtam.- Gyere be! - kiáltott Lily.Benyitottam, ők mosolyogva üdvözöltem. Ott…..
5. részAmikor felébredtem a szobámban még korom sötét volt, ebből arra következtettem, hogy még nagyon korán van. Átfordultam a másik oldalamra, hogy tovább aludjak, de rémülten tapasztaltam, hogy ott már fekszik valaki. Ráadásul jól összefejeltem Nick-kel így mindketten…..
4. részVégül megálltunk és levette a szememről a kendőt. Amit először megpillantottam az nem az rablóm arca volt, hanem egy gyönyörű panoráma. Egy csendes partszakaszon, ott is egy nagyobb sziklán álltam. A tenger narancssárgán fénylett a lemenő naptól, addig ért ameddig csak a…..
3. részVégül is nem kaptam ki nagyon. Apu csak annyit mondott: péntek van, majd közölte a hűtőben van a vacsora. Döbbenten néztem ár, de megálltam kommentár nélkül. Miután ettem felmentem a szobámba, elfoglaltam magam 10 óráig majd elmentem zuhanyozni és fogat mosni, és…..
2. rész- Na, és mit tervezel a hétvégére? - váltott témát hirtelen.- Gondoltam kinyírok néhány embert - ugrattam.- Most komolyan!- Nem tudom, semmi ötletem - mondtam pókerarccal. - És neked?Még jó, hogy volt ötletem a hétvégére! Hisz ma már harmincadika van! És már csak 2 nap.…..
2. évad ~ 1. részAzt hiszem álmodtam. Sütött a nap a tengerparton és én egy sziklán álltam, néztem a tengert. Egyszer csak csendes gitárszólót fújt a fülembe a szél. Szétnéztem a parton, de az üres volt. Lemásztam a szikláról és elkezdtem a hang irányába sétálni. A dallam…..
köszi a szép kommenteket, örülök, hogy tetszett az 1 évad utolsó fejezete.:) Annak is örülök, hogy már 3an szeretnétek új évadot. Ez is sokat jelent, de szeretném, ha páran még írnátok.^^ ha nem itt akartok mnidenki előtt akkor írjatok emailt[dorikah_us5.fan@citromail.hu] vagy…..
70. részBiztos voltam benne, hogy álmodtam az egészet. Igen, és abban is, hogy még csak január 2-a van. De jó, megyünk haza!! Hisz ez nem lehet valóság! Még, hogy szakított velem Noel és most Nickkel járok. Kreatív vagy álmodban, Caroline! Szörnyen kreatív!Ám sajnos ezek a…..
amíg írtam végig egy számot hallgattam: www.youtube.com/watchVince Tomas(US5) -I'm with U   nagyon,de nagyon szeretem ezt a számot.nem illik igazán a részhez, de halgassátok meg.;D 66. részMég egyszer rám nézett, majd elindult az előszobába. Ott megállt. A pillanat…..
sport szelet![by barbii.]bocsi hogy ilyen sokáig nem volt rész. de hát tanulás meg ilyenek.:S de most kaptatok egy super-hiper-extra részt.:D remélem tetszeni fog. az egész írása közben Demi Lovatot halgattam.[remember december.<3] oké, hagylak titeket olvasni.  komment..;D puszi.…..
60. részKézen fogva mentünk a tornaterem felé. Szétnéztem a parkolóban:  körülbelül két tucat autó parkolt itt. Bár hivatalosan csak 8kor kezdődik - emlékeztettem magam. Az egyik beparkoló kocsiból két évfolyam társunk szált ki, fél perccel előttünk léptek be a…..
bocsi, hogy sokat kellett  rá várni.:S a végén vannak képek a ruhákról.:D 59. részPéntek este Sophieval elmentünk moziba - nem akartunk unatkozni. Mivel nem volt különösebb elképzelésünk arról, hogy mit nézzünk meg így betaxiztunk a belvárosba egy mozihoz és megnéztük a…..
Barbi96 2009.09.19 20:43:28
na, hi!:Delőszöris: ma nem lesz rész.XS fizikát, kémiát tanulok, nem menne.:S sajnálom. viszont holnap biztosan lesz, hisz 2 hittanom van és valamivel el kell magam foglalni.:D (=töri írás.^^) jah, és majd mondanom kell osztálytársaimnak hogy találjanak ki egy nevet.:D ma valami Berki…..
sziasztok.köszii a kommentet, újfent.^^ jolesik.nem is tudjátok mennyire. mostmár sokkal több kedvem van írni... bár lehet hogy azért, mert van ihletem?XD áhh,nem! ez a Ti érdemetek.;Damúgy amíg írtam ezt a részt 2 számot hallgattam folyamatosan. Paramore -Ignorance.^^ és Nick Sorry…..
Barbi96 2009.09.16 16:55:35