Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozsy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sokan emlékeznek még középiskolából arra a feladattípusra, amikor minél kevesebb mérésből kell kitalálni, melyik ládában van az igazi kincs. Ennek nagyon sok változata van (egykarú és kétkarú mérleggel is), és ezek nagyon jó kis logikai fejtörők, de valószínűleg…..
Ozsy 2011.08.24 07:37:20
@vészmadár (pica pica):
Az utolsó bekezdésben pont erről van szó :)
Mai napon elég sok meló volt, sok szerencsésnek nem mondható ember hagyta bent a kocsiban a kulcsot, volt egy rosszul lett öregnéni is.3 napja sikerült vennem egy elég jo kis készletet, amelyet ma teszteltem.Sikerült kinyitni vele egy Toyota Avensist, Mazda 323-ast(ezt el is kellett…..
Ozsy 2009.09.12 20:16:50
@SrAta:
Szia!
Én múlt héten pont egy ilyet rendeltem, még nem érkezett meg, de ha megérkezik, akkor megírom, hogy milyen (már amennyire el tudom dönteni, eléggé kezdő vagyok).
A Paypalhoz nem kell bankkártya, átutalással is tudsz már rá pénzt tenni.
Illetve valaki ismer-e olyan weboldalt, amin különböző záraknak a (minél részletesebb) leírása van? A héten vettem egy Elzett 751-es zárbetétet, de az a sejtésem, hogy a pinek meg vannak benne spékelve, mert akármennyire óvatosan használom a wrench-et, 3 pinnél többet nem tudok megakasztani. Bár lehet hogy csak az a gond, hogy egyelőre 1-1 gemkapcsot használok wrench-nek és picknek is.