Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adwordsfun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Ügyfelünk!   Amennyiben Ön eddig manipulálta ingatlanjainak feladási dátumait, kérjük, figyelmesen olvassa végig a következőket. Ha nem, akkor köszönjük figyelmét.   Az már tudvalevő, hogy az Ingatlanbazár február 1-től eltörli a frissítést. Ennek okát…..
Adwordsfun 2010.01.30 17:55:14
@ingatlanbazar:
Január 28. - 65 661 látogató/ingatlan.com

Egyébként pedig kár összehasonlítani az almát, meg a körtét.

A .com lehet, hogy váltott, de megbízható szolgáltatást nyújt, immáron 12 éve. Ismerem őket, dolgozom velük 7 éve, árat emeltek, de legalább fejlesztenek. Ők is küzdenek a duplikált hirdetések ellen, ez amolyan magyar szokás....

Korábbi bejegyzésemet megerősítve: fejleszteni kellene, tesztelni, és megnézni, mivel tudnak jobbak lenni a piacon, nem pedig erősködni, kinek nagyobb a látogatottsága. Azt gondolom, nem véletlenül az ingatlan.com a legnagyobb!
Ahogy nő a nenomádok száma, és ahogy fejlődik a marketinges, médiás piac, úgy nő az igény a specialistákra. Márpedig a specialisták sokszor nem szeretik lekötni magukat egy-egy céghez, szívesebben vesznek részt külsősként projektekben.De kik ezek a szabadúszók? Hol lehet őket…..
WRC2009 / Wales Rally / 2. nap  A ködös párás idő ellenére, egyre határozottabban kezd kirajzolódni a világbajnok személye. A második nap elején Loeb állt az élen, de Mikko hátránya mindössze 5.3 másodperc volt a franciával szemben. Az első szakaszon a finn megrázta magát…..
WRC2009 / Rally Australia / JátékHát itt van végre a sorsolás eredménye! Tettem egy hosszabb túrát a távoli kontinensen, ezért voltam eddig löttyintő üzemmódban... De hiszen ismertek... :) Sorry a várakozásért, de remélem annál jobban fogtok örülni az ajándéknak.Az egyik…..
WRC2009 / Rally Australia / JátékA kérdés így szól: Ki nyeri az Ausztrál Rally-t?Többen hiányoltátok a Szardínia Rally óta, hogy nincsen se szavazás, se ajándék. Az utóbbi időben erre valóban nem sikerült időt szakítanom, de most újra itt a lehetőség, hogy nyerjetek…..
Adwordsfun 2009.09.01 18:36:00