Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tumper

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
Tumper 2009.09.01 18:28:10
Kedves Mindenki!

Lehet, hogy nem leszek népszerű, de én szeretném megköszönni Lakatnak és Verebesnek a heti hatórányi kultúrát, amit ma sehol máshol nem kapok meg csak szombaton és vasárnap reggel a Napkeltében!

Látom, hogy ezen a fórumon nem leszek ezzel népszerű, de ez megcáfolhatatlan tény!

Nem is értelek titeket!

Jobb lenne Győzike és a többiek, az értéktelen nímand sztár, akiket a kereskedelmi televízióban láthattok?

Én inkább Törőcsik Marinál, Eszterházy Péternél és Kállai Ferencnél maradok, ők pedig vitathatatlanul ennél a két műsorvezetőnél láthatók a mai „remek” televíziós struktúrában.

Ha annyira szörnyű ez a két ember, akkor az ország legnevesebb művészei miért mennek be hozzájuk beszélgetni? Nekik jó, ami nektek nem?

Azt már meg sem merem említeni, hogy például Eszterházy közölte a szörnyű, szemétdombra való Lakattal: köszönöm a remek beszélgetést.

Színházimádóként szinte minden estémet valamelyik színházban töltöm, és elárulom nektek: a művészek és a direktorok egészen más véleményen vannak a nevezett két személyről, mint Ti, csak ők valamilyen furcsa okból kifolyólag nem netes írogatással töltök az idejüket, így a véleményük soha nem derül ki.

Ők hálásak, hogy elmondhatják gondolataikat úgy, hogy közben nem kell attól rettegniük: mikor kérdezik őket magánéletükről. lásd: RTL

Ui.: Lehet, hogy Eszterházy is Anettka szintjén van?

Ui2: Ti megérdemlitek Liptai Klaudiát és Csonka Picit, csak nehogy ők is rosszak legyenek egy következő remek bloggban…