Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissrobi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Angolok, már megint kitaláltak valamit... A horgászat alapja ugye, hogy az etetés és a csali egy helyre kerüljön. Erre két lehetőségünk van: vagy etetőkosarat használunk, ami alapvetően a fenéken fog "dolgozni", vagy külön etetünk a dobás helyére és akkor valóban…..
Manapság hódít a retro, mondják sokan. Idővel minden felértékelődik. Szerintem mindig is divatos volt leporolni a nagypapa kalapját és felkapni egy egy kiránduláson, vagy kézbevenni a jó öreg üvegbotot és azzal megmutatni, hogyan is kell halat fogni. Van valami felemelő érzés…..
Horgászol? Csak lógatod? Akasztottál egy hatalmas halat és mindenkinek meg akarod mutatni? Nem tudod, merre indulj botoddal a kezedben? Na ezekről írogatunk Magyarország legújabb horgászportálján a www.igyhorgaszunk.hu oldalon és még csak véletlenül sem azt, ami a gyártóknak…..
Ezt a horgászmódszert ritkábban alkalmazzák, pedig bizonyos helyzetekben rendkívül eredményes. Hogy mikor és hol próbálkozzunk vele, néhány ötlet, jó tanács. Ha partról horgászunk, sokat kell gyalogolnunk, így a terepnek ha néha nehezen is, de járhatónak kell lennie. Ha…..
A múltkorában, egy horgásztársaságban hallottam dicsekedni egy sporit, aki levitte valami „fizetős” tóra beavatni az unokaöcsét, mert hogy érdeklődik a gyerek a peca iránt. Mindjárt az össze-visszadobált betondarabokkal szegélyezett „nagyhalas tó”-ra fizette…..
Nemrég voltunk horgászni a pátkai tavon, három napot töltöttünk el ott. Jó volt végre kikapcsolódni, de a várt kapások alulmúlták magukat. Nagyon meleg volt, a front sem úgy érkezett, ahogy szerettük volna, a nagy halak csendben maradtak. Érdekes dolgokat írt Székely Zoli a…..
Tudom, hogy a cím kicsit hülye kérdés, de a következő eset történt velem a múlt hétvégén. Szokásomhoz híven szombaton hajnalban keltem és már reggel 6-kor a Bentán voltam Százhalombatta mellett, ami köztudottan egy jól telepített tórendszer. Egy nagy tóból és 6 kisebből…..